ISPUNILA MU SE NAJVEĆA ROĐENDANSKA ŽELJA: Ivan Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom posetio manastir Divjejevo (FOTO)

Glumac Ivan Bosiljčić 15. januara napunio je 43 godine, a na društvenoj mreži Instagram otkrio je da mu se ostvario dugogodišnji rođendanski san.

On je postavio fotografiju iz Rusije na kojoj uživa sa suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom i otkrio da su posetili manastir Divjejevo.

- Ova fotka se zove "sekund do zagrljaja", tehnički neispravna, nastala sekund pre nego što se očekivalo, suštinski je savršena. Svedoči o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše, a ne samo ruku... Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se! Hvala svima na rođendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto... P.S. pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rođendanska želja - da ovde dođemo zajedno - napisao je Ivan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

ćerka ninaglumacivan bosiljčićjelena tomaševićpevačicatop_slideru rusiji