DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Dalila Dragojević doživela nervni slom, u naletu besa lomila sve pred sobom (VIDEO)

Tokom današnje radio - emisije "Amenzija" Bane Čolak ugostio je Dalilu Dragojević koja je odlučila da progovori o svojim bivšim ljubavima Dejanu i Filipu Caru. Njen bivši muž uleteo je u radio i napravio potpuni lom! Sledeći zadrugar koji je gostovao bio je Filip.

- Zašto ponovo vređanje Dalile, a rekao si da to nećeš raditi - pitao ga je Bane.

- To što ona priča je vređanje inteligencije, jako sam se preopteretio u poslednje vreme, ostavio sam je na takav način, ružan, napravio sam surove situacije ali nije se moglo drugačije završiti. Imam osećaj krivice zbog svega što se sada dešava. Ono što ona radi su nebuloze, kao da gubi konce. U ekonomskom se nije desio bio poljubac - rekao je Car.

Dalila je u tom trenutku počela da urla i lomi staklo, a onda je pala na beton. Zadrugari su se odmah skupili oko nje i pružili joj pomoć!

- Sve sam radila iz najbolje namere - drala se Dalila.

Dejan je opet prišao Dalili, kako bi sprečio njen emotivni slom, a zadrugari su ga odmah sklonili, kako bi ga podsetili gde je ona bila, dok je on bio skrhan i razoren:

- Gde je bila kad je tebi bilo najteže? Maštala je o Crikvenici! Gde je bila, pi*ka ti materina? Filip Car kaže da si u pravu, svi znaju šta radi. Dosta je bilo. Da ti patiš zbog nekog ko je tebe povredio?! - vikao je Miki Đuričić na njega.

- Zamisli, da ti ona kaže kako je neko tebi punio glavu! - šokiran je bio i Stefan Karić.

- Ne mogu da gledam da se neko iskasapi ovde - plakao je Dejan.

- Ona to radi iz nemoći i besa, gde je ona bila kad si se ti kasapio? - pitao je Miki.

Zatim je, zajedno sa svojim cimerima, prepričavao sve scene u kojim je Dalila flertovala sa Carem njemu iza leđa, a onda je priznao da konačno dolazi sebi i postaje svestan svega.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5