SPEKTAKL U EGIPTU: Anja Radić je Miss Srbije za 2021. godinu

Izbor za Miss Srbije za 2021. godinu održan je sinoć 27. januara u Egiptu u Šarm El Šeiku uz pokroviteljstvo guvernera Južnog Sinaja i Sunrise Arabian Resort-a. Miss Srbije za 2021. godinu je Anja Radić.

Prva pratilja je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss Šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional i ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević. Miss Eco Srbija je Nataša Pilipović iz Vrbasa, a Miss fotogeničnosti Emina Rajičić iz Čačka.

Krunu je pobednici predala prošlogodišnja mis Srbije Andrijana Savić.

Devojke su nosile modele Stevana Gavrića, Valentine Dukić i Marije Šabić. U muzičkom programu učestvovala je operska diva Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić. Tijana Rajković je otpevala pesmu "Jedna zemlja, jedan tim".

Voditeljke finalne večeri bile su Ena Popov i Snežana Dakić. Produkcijska ekipa AMG Sow je učestvovala u realizaciji događaja.

Sam izbor je imao za cilj da Egiptu predstavi ktoz video materijale deset opstina iz Srbije i atraktivne turističke destinacija (Beograd, Požarevac, Čačak, Gornji Milanovac, Smederevska Palanka, Požarevac, Vrbas, Kučevo, Niš), a dvadeset devojaka je snimljeno na atraktivnim turističkim destinacijama u Egiptu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Anđela BucaloAndrijana SavićAnela DžanovićAnja RadićEmina Rajičićena popovizbor za miss srbijeNataša Pilipovićsnežana dakićtop_sliderVenera Stanisavljević