Kako se udati za princa?

Nakon proučavanja oko 100 kraljevskih ljubavnih priča od Drugog svetskog rata do današnjih dana, društvena mreža "Badoo" je došla na ideju da napravi listu "sedam koraka kako da pronađete princa svog života".

Kako su otkrili "ljubavni stratezi" iz "Badooa" ono što će vas približiti potencijalnom princu jeste posao u medijima i studiranje na nekom od jakih univerziteta (npr. Kembridž), ali i interesovanje za sport, pre svega tenis i traganja za "ljubavlju" po Evropi, najpre Monaku ili Skandinaviji.

- Jedini način do sada koji je mogao da omogući devojci iz srednjeg društvenog staleža da upozna princa je da poljubi veliki broj žaba - duhovit je direktor marketinga "Badooa".

Do zanimljivih podataka "Badoo" je došao analizirajući razne kraljevske ljubavne priče, a sve sa ciljem da se pomogne devojkama koje žele da "smažu" princa, ali nisu aristokratskog porekla.

Na osnovu iskustva Kejt Midlton koja je princa Vilijama upoznala studirajući na škotskom Univerzitetu Sent Endrjuz, ekipa "Badooa" zaključuje da je univerzitet jedno od najboljih mesta za upoznavanje šarmantnih, mladih prinčeva.

Drage dame, sedam "Badoo" - koraka za upoznavanje prinčeva glase ovako...

1. Mislite globalno - Skoro polovina prinčeva se ženi za strankinje Nearly Half Of Princes Marry Foreigners

2. Targetirajte Evropu – Idealni su Monako ili Skandinavija

3. Obrazujte se – Univerziteti su nove "pijace venčanja"

4. Obujte cipele za ples – Prinčevi vole da se provode

5. Bavite se sportom – Najbolje bi bilo da igrate tenis

6. Zaposlite se – Idealan posao za buduću princezu je sferi medija ili šoubiznisa

7. Postanite poznate – Povećajte svoje šanse da upoznate princa tako što ćete učiniti nešto da biste postale poznate.

Međutim, treba imati u vidu i ono što "Badoo" zaključuje na kraju, a može poslužiti kao ohrabrenje svim mladim damama koje nemaju plavu krv: Aristokratsko ili kraljevsko poreklo nije garancija da ćete se zabavljati i udati za princa!

Kejt Midlton je 29. aprila ostvarila svoj san! Pogledajte kako je bilo na KRALJEVSKOM VENČANJU u Londonu, a zatim i saznajte više o VENČANICI koju je Kejt izabrala.

Na fotografiji je kadar iz animiranog filma kuće "Disney" - "Princeza i žabac" (The Pricess and The Frog) iz 2009. godine.

Katarina Milovanović

badooprincudaja