VIŠE SE NE KRIJU OD DALILE: Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević razmenjivali nežnosti pred zadrugarima (VIDEO)

Iako Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nisu ozvaničili vezu nakon strastvenih poljubaca i akcije iz izolacije, iz dana u dan sve su bliži i sve manje kriju simpatije koje gaje jedno prema drugom.

Naime, njih dvoje su se opustili za crnim stolom i razmenjivali nežnosti tokom današnjeg sastanka pred zadrugarima i Dejanovom bivšom suprugom Dalilom. Aleks je prigrlila sveže razvedenog zadrugara i počastila ga poljupcima, a on se rastopio u njenom zagrljaju.

Nakon toga osamili su se u pušionici dok je trajao sastanak, jer posle toga Dejan mora da se vrati u izolaciju, gde boravi kao nominovani zadrugar. Njih dvoje su razmenjivali nežnosti, a onda ga je Aleks pohvalila što se pomirio sa porodicom.

- Baš mi je drago da si shvatio neke stvari i da porodica treba da ti bude najbitnija. Znaš kako mene nekad rastuži kad vidim da mi mama stari i onda krenem da plačem - rekla je Aleksandra.

Nakon sastanka otišli su u ekonomsko dvorište kako bi potražili jaja i upotpunili svoje zalihe hrane.

Njih dvoje su posebnu pažnju posvetili poniju, pa su ga mazili i igrali se sa njim, a onda se vratili u Belu kuću kako bi večerali zajedno. Očigledno je pitanje dana kad će Aleks i Dejan ozvaničiti vezu i svima priznati da su u ljubavi.

Dejan je na kraju morao da se vrati u izolaciju, jer tamo boravi kao nominovani zadrugar, sa Saletom Todorovićem. Iako su većinu dana proveli zajedno, rastanak im je teško pao.

Njih dvoje su se grlili i ljubili na vratima Bele kuće i bilo im je teško da se sklone jedno od drugog, iako će se videti za par sati u emisiji "Pitanja novinara".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićZadrugazadruga 5