DECU MAZE, PAZE I RAZMAZE: Horoskop otkriva ko su najbolji očevi

Biti roditelj nije jednostavna stvar. Ipak, ako pored sebe imate partnera koji je privržen porodici i voli decu znajte da ćete zajedno sve prepreke lakše savladati.

Oni koji veruju u horoskop kažu da se u ova tri znaka Zodijaka rađaju najbolji očevi.

Rak

Za senzibilnog Raka porodica je uvek na prvom mestu. Od prvog dana trudnoće on će biti stalno uz vas, mazitiće vas i paziti, davati dobre savete i nežno tepati na uvo. Kad dođe dete, onda počinje najlepše razdoblje njegovog života. Uvek će biti uz vas i vašu decu, na njega se uvek možete osloniti.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage su dobri očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zabavu, vole da potomcima pokazuju i objašnjavaju svet na drugačiji način. Bez obzira što su najzabavnije tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) da decu vaspitaju u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije ni jednu želju, pa ih često razmazi. Jako je zahtevan prema sebi, jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitanju dece napamet.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

decahoroskopotacporodica