UGRADILI SU MI BALON, OVO JE PRVI KORAK KA MRŠAVLJENJU: Slobodan Vasić oglasio se nakon operacije želuca (VIDEO)

Nakon duge borbe sa viškom kilograma, pevač Sloba Vasić rešio je da smanji želudac, ali po savetu lekara predloženo da ipak ugradi balon, što je danas u jednoj privatnoj klinici i uradio.

- Upravo sam završio operaciju, bukvalno pre tri minuta. Jako se dobro osećam i sve je dobro prošlo! Najbitnije je da je sve u redu i hvala vam na podršci. Nemam nikakve bolove, samo mi se spava jako, ali eto da hteo sam samo da vam se javim i da znate da sam dobro - rekao je on i dodao:

- Ovo je samo prvi korak ka mršavljenju, jer me na leto, kada izvadim balon čeka me operacija smanjenja želuca, koju sada nismo mogli da uradimo zbog mog trenutnog zdravstvenog stanja. Moram da se zahvalim svima i za dijete, čeka me par dana odmora, nakon toga punom parom krećem sa novim pesmama i druženjem sa publikom, što jedva čekam. Ljubim vas i volim puno, vidimo se ponovo čim dođem sebi - rekao je Sloba Vasić.

Pevač je prvobitno trebao da se podvrgne operaciji želuca, međutim, stručnjaci sa klinike ustanovili su da nije pacijent za smanjenje želuca i zbog toga promenili odluku o intervenciji koju je trebalo da odrade.

Izvor: Nova.rs
Foto: slobavasic_official/Instagram

folk pevačoperacijasloba vasićslobodan vasićsmanjenje želuca