ISKRA JE MOJA ĆERKA, ZOVE ME PAPA: Saša Kovačević iskreno o odnosu sa detetom svoje devojke Zorane Tasovac i planovima za budućnost

Saša Kovačević u ispovesti za domaće medije otkrio je da sa svojom dugogodišnjom devojkom Zoranom Tasovac planira venčanje na nekom egzotičnom ostrvu, kao i da njih dvoje već žive kao bračni partneri. Takođe, Saša ističe da je Zoraninu ćerku Iskru, koju je dobila u braku sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović, zavoleo kao svoju.

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - kaže je Saša i dodaje:

- Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kada budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Često sam u poslednje vreme čuo komentare: "Ali ona nije tvoje dete." Jednostavno, ja u svojoj kući ljude mogu da zovem i doživljavam kako ja želim i osećam. A nju osećam kao svoju. Zato ne dozvoljavam zlim ljudima da ulaze u moje dvorište i moj život.

I Zoranina ćerka Sašu gleda kao člana porodice:

- Iskra mene može da zove kako god poželi, ali izabrala je da budem njen "papa". Ona ima biološkog tatu, ali ja ću joj svakako u životu biti podrška za sve.

Za razliku od Sašine devojke koja ne voli da se eksponira u javnosti, sa Iskrom je već druga priča:

- Zoku ne zanima da se pojavljuje u javnosti, dok je Iskra drugačija. Zorana je prava porodična žena i gine za svoje dete i porodicu. Naša ćerka već pokazuje interesovanje za glumu, ples, pevanje i ona je jedna umetnička duša. Sa tri godine se pojavila kod mene u spotu za pesmu "Bez tebe me nema" i super se snašla.

- Prva ozbiljna veza mi je bila sa Ivonom. Znala je da nisam cvećka i da joj nisam veran, ali me je trpela. Imao sam emocije prema njoj, ali sam bio još mlad i željan izlazaka - navodi Saša, te priznaje da je dva puta operisao nos.

- Od 16. godine imam problem sa alergijama. U 21. godini sam imao prvu operaciju nosa. To mi nije rešilo problem, pa sam morao ponovo na intervenciju u Tursku - priznao je Kovačević.

Izvor: Informer.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

bogdan srejovićIskra Srejovićsaša kovačevićtop_sliderzorana tasovac