JEDVA ČEKAM DA OBUČEM UNIFORMU: Darko Lazić dobio poziv Vojske Srbije

Folkeru Darku Laziću stigao je poziv za rezervni sastav Vojske Srbije, a on poručuje da jedva čeka da obuče uniformu.

Problematični pevač, koji je jedva izvukao živu glavu posle saobraćajke u oktobru 2018. godine, veruje da će posle obuke biti "kao nov".

- Dobio sam poziv za rezervni sastav vojske, baš sam se iznenadio. Nisam služio vojni rok, tako da nisam ni očekivao poziv, ali se ne bunim. Meni je to super! Jedva čekam da odem na tu obuku, da me malo dovedu u red. Taman da se naučim šta je to disciplina - kaže Darko.

Bez obzira što je pozvan na obuku koja traje nekoliko dana, Lazić razmišlja da pravi veliki ispraćaj.

- Moraju najbliži da me isprate kako dolikuje, tako da ću sigurno praviti ispraćaj. Biće to prava fešta, važno je da uvek imam povod za slavlje. Zvaću na ispraćaj pola estrade, pevaće nam moja kuma Andreana. Još ne znam kada će biti slavlje, poziv mi je stigao tek juče, nemam pojma ni koliko traje ta obuka - objašnjava pevač, koji ne brine kako će se snaći na obuci:

- Ma biće meni tamo super! Ja mogu da im budem i kuvar, ne moram da uzmem pušku u ruke. Vešt sam u kuhinji i volim sve da spremam, tako da će se uz mene sigurno dobro najesti.

Darko se odmah pohvalio na Instagramu i upitao kolege ko je raspoložen da ga pesmom isprati u vojsku.

- Kolege, ima li ko slobodan da mi peva na ispraćaju u vojsku? Javite mi - napisao je pevač na društvenoj mreži.

Lazić je do sada samo jednom obukao vojničku uniformu, kada je snimao spot za pesmu "Ti si život, a i greška" sa kumom Andreanom Čekić.

Lazić je godinama vozio bez dozvole, koja mu je oduzeta posle silnih prekršaja. Pre dve nedelje je položio vožnju i odmah se pohvalio.

- Evo vam šipak, sada imam položenu vožnju! Ranije sam se krio od pandura, a sada konačno mogu normalno da vozim auto. Odlučio sam ponovo da položim vožnju, jer mi je bilo muka da me prozivaju što vozim bez dozvole - kaže Darko.

Darko Lazić oženiće se devojkom Barbarom Bobak čim se vrati iz vojske. Pevač u junu planira svadbu sa 800 zvanica, na kojoj će pevati Vesna Vukelić Vendi.

- Bez Vendi neću da pravim svadbu. Već smo je zvali i dogovorili se. Prvog dana će svadba biti "kulturica", u sali, a drugog dana pod šatrom dok svi ne popadamo od alkohola - najavio je folker.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Andreana ČekićBarbara Bobakdarko lazićvenčanjevojska