JE*EŠ ME U MOZAK BEZ PRESTANKA: Filip Car lomio sve pred sobom zbog svađe sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car danas su vodili žustru raspravu na rijaliti imanju u Šimanovcima. Oni su svađu započeli oko učestalih zahteva koje Car ima za Dalilu. Dragojevićka je istakla da ne želi da mu bude kućna pomoćnica i prebacivala mu je njegovu aljkavost.

- Idi mi donesi ovo, donesi ono. Ajde bre, nisi nesposoban! Čovek ne može svoje čarape da opere - besno je rekla Dalila.

- Maja Marinković mi je bacila džak sa čarapama u jezero, nemam više! Ja ne pričam o tvojim gaćama. Ajde brate mili, žensko si, ako možeš da opereš, operi! Ako ti to stvara problem, ja nemam problem sa tim. Ja nađem nekog drugog! - rekao je Car.

- Nađi drugog onda! Ne interesuje me, ne zanima me! To je najmanji problem. Ja se ne svađam! Ostavljaš krš po stolovima, ne zanima me što si muškarac. Jeo si i ostavio si sve na stolu. Idi mi donesi cigaru, idi mi napravi šejk, preteruješ! Znaš koliko sam puta čula: "Nemam stvari, nestaju mi stvari": Nemoj da lažeš više, ne pravi se da si budala! Nemoj da vrtiš priču koja je lažna! Nemoj da zahtevaš od mene ništa! Ja tebi nisam čistačica, je l' ti jasno?! - rekla je Dalila.

Sandra Rešić izašla je da puši cigaretu i pokušala da smiri situaciju!

- Svađate se oko budalaština. I ti se smiri - rekla je Sandra Dalili.

Nakon svađe u dvorištu, Dalila i Car su ušli u kuću i nastavili raspravu.

- Frustriran si ti i nad*kan. Nestaju ti stvari jer ih razbacuješ svuda. Nemoj da lažeš više! Izvadiš prljavu majcu i obučeš - vikala je Dalila.

Ljubavni par nastavio je svađu i u pušionici, a Car se toliko razbesneo da je gađao ogledalo komadom nameštaja koje je prslo nakon loma.

- Vidi šta radiš - rekla je Dalila Caru.

- Vidim, vidim, vidim da me je*eš u mozak bez prestanka. Vidim da mi nad*kavaš ovo malo mozga što mi je ostalo - vikao je Car i slomio ogledalo.

- Ona vidi da sam dobro dva dana pa hoće da me razje*e - dodao je Filip i napustio pušionicu.

Dalila je uzela metlu i odlučila da počisti haos koji je njen dragi u naletu besa napravio.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5