POMOĆU TRI MEJKAP SAVETA: Zablistajte za Dan zaljubljenih

Stigao nam je najkraći, a opet najslađi mesec u godini - februar, mesec ljubavi. Ukoliko već razmišljate o tome kako da se za Dan zaljubljenih prikažete u još zavodljivijem svetlu, opčinite partnera, ili pak privučete novu ljubav, na pravom ste mestu.

Poznati šminkeri otkrivaju nekoliko predloga koji će vam pomoći da danas, 14. februara svoju zavodljivost podignete na još viši nivo!

Crvene usne

Da li postoji nešto što više asocira na Dan zaljubljenih od crvenog ruža? Ukoliko želite da akcentujete usne, crveni ruž biće pravi izbor. U tom slučaju, oči možete blago osenčiti, izvući ajlajner (ukoliko volite ovu alatku) i dodati veštačke trepavice – za još zavodljiviji pogled.

Roze i nijanse vina

Kada je boja ruža u pitanju, nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za roze nijanse, ili za ruž u boji vina. S obzirom na to da se 14. februara proslavlja Sveti Trifun - dan ljubavi i vina, eto razloga više da posegnete upravo za ovom nijansom.

I ne brinite, era nošenja zaštitnih maski dovela je do pojave unapređenih formulacija longwear ruževa koji će opstati na vašim usnama, tako da se bez bojazni možete opustiti uz času vina i prepustiti poljupcima.

Prirodan izgled sa glam prizvukom

Ukoliko niste ljubitelji ružičastih nijansi, razmislite o natural, glam varijanti.

Sve u svemu, slobodno birajte. I slavite ljubav svakoga dana, ne samo 14. februara!

Izvor: Lepaisrecna.mondo.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

crveni karmincrveni ruždan zaljubljenihkarmin za usnelepotaljubavmejkapmejkap savetinijanse ružaruž za usnešminkašminkanje