"Festival ljubavi" poklanja karte za pozorišne predstave

Nakon jednogodišnje pauze izazvane pandemijom virusa korona, “Festival ljubavi” svečano je otvoren 10. februara na platou ispred TC “Promenada” u Novom Sadu i trajaće do 10. marta. Tako je Novi Sad, pored zvanične titule Evropske prestonice kulture ponovo i “Prestonica ljubavi”.

Centralna instalacija je “Flower Wall”, odnosno zid od prirodnog cveća, sa natpisima “ljubav” na različitim jezicima. Pored kućica gde se prodaju hrana, slatkiši, vino, pokloni za Dan zaljubljenih i Dan žena kao i suveniri, na festivalu se nalaze i mesta za fotografisanje poput Krila anđela, Love Gate-a, Kissing Point-a, Old Photo Booth-a, Ljubavne osmatračnice i sl.

Osim raznovrsnog muzičkog programa, festivalskih aktivacija i iznenađenja za posetioce ispred tržnog centra, deo programa "Festivala ljubavi" realizovan je u saradnji sa ustanovama kulture.

Upravo tim povodom, u narednom periodu "Festival ljubavi" za najbrže pratioce na Instagramu i Fejsbuku poklanja:

  • 3x2 karte za predstavu “Ana Karenjina”, koja će se održati 22. februara u 19 časova u Novosadskom pozorištu
  • 3x2 karte za dečiju predstavu “Anđeoska bajka”, koja će se održati 24. februara u 19 časova u Pozorištu mladih
  • 3x2 karte za predstavu “18 mačaka i limar Herman Brum”, koja će se održati 1. marta u 20:30 časova u Srpskom narodnom pozorištu.

Do 10. marta festival poklanja i žetone za besplatnu vožnju autićima, “Love Nexe paket”, a u planu su promocije knjiga sa ljubavnom tematikom, Maraton ljubavnih filmova i Dog Show.

Ove godine "Festival ljubavi" podržavaju “Coca Cola”, “Nexe Group” i “Heineken”.

18 mačaka i limar Herman Brumana karenjinaAnđeoska bajkacoca colafestival ljubaviheinekenMuzej VojvodineNEXE GRUPAnovi sadnovosadsko pozorišteplato ispred promenadepozorišna predstavapozorište mladihSNPsrpsko narodno pozorištetc promenada