IMALA SAM UNUTRAŠNJE KRVARENJE, SVE SE ISKOMPLIKOVALO: Kristina Spalević progovorila o teškoj operaciji

Bivša zadrugarka Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su izgubili bebu, a ona je samo nekoliko dana kasnije završila ponovo u bolnici zbog gangrene slepog creva.

Naime, Kristini se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada je na Instagramu otkrila svojim pratiocima da je operacija bila vrlo komplikovana.

- Operisala sam slepo crevo. Imala sam gangrenu istog. Međutim, operacija je bila znatno komplikovanija jer sam imala unutrašnje krvarenje kao posledicu gubitka ove trudnoće - istakla je ona.

- Ona je imala tešku upalu slepog creva, koju je uhvatila gangrena. Jako trovanje i jaka komplikacija. Mi smo mislili samo da smo izgubili bebe, a kada smo otišli tamo videli su da je crevo skroz izvrnuto. Sve je ukazivalo da je još neki organ nastradao. Kad već nije mogla da ustane na noge, ja sam shvatio da to nešto nije u redu. Ja sam mislio da u najmanju ruku hoće da mi umre ovde. Rekli su da je teška komplikacija sa debelim crevom. Dok je ne otvore ne mogu da vrše neke detaljnije prognoze - pričao je Kristijan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kristina_spalevic/Instagram

bivša zadrugarkagangrenakristijan golubovićKristina Spalevićoperacija slepog creva