PRIPREMAM SE ZA SUSRET SA OCEM: Dalila Dragojević otkrila zbog čega je Dejan i dalje ponižava i progovorila o životu nakon rijalitija (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o glasanju publike o tome ko je najnelojalnija osoba u "Zadruzi". Na prvom mestu našla se Dalila Dragojević, kojoj je voditelj dao reč.

- Očekivala sam sebe. Nemam ja šta da bežim od svojih grešaka ovde koje sam napravila. U tim trenucima mi nisu bile greške, a sada kad razmislim, znam da jesu. Shavtila sam šta sa uradila i te kako sam svesna svega. Ne smatram sebe nenormalnom osobom zbog gluposti koje sam pravila. Što se tiče moje nelojalnosti, da tako je, to zna i Bog i bilo koga drugog. Vrlo dobro se pripremam i spremam se psihički za te neke stvari koje slede. Jedino mogu da se pripremam za susret sa mojom porodicom, tj. mojim otcem. Moja majka mi je kao drugarica, ali otac je neko ko ne priča puno, a mnogo toga pokaže. Ja sam ispala, po nekom životnom sistemu, da sam prema njemu ispala nelojalna. Dejana je voleo, voli ga i dalje. Stao je iza mene i podržao me je, ali isto tako, ne podržava ovaj odnos između mene i Filipa, zbog svega što mi se desilo ranije. Bio je uz mene i u tim trenucima, iako sam morala da napustim kuću u tom momentu. Nisam mogla da verujem da imamo taj neki kontakt. Smatram da nisam ispala fer prema njemu, a ja opet, sa druge strane, nisam dete. Je*i ga tako je, ja sam došla ovde da zarađujem svoj novac. Izvinjavam se ovom prilikom. Ja neću biti pod istim krovom sa svojim ocem i ne moram da se prilagođavam njegovim kriterijumima. Što se tiče Dejana, uvek ću reći da nije bilo ispravno ono što se posle svega desilo. Stvorio mi se odbramebeni mehanizam, napad je najbolja odbrana. Čula sam da on ima pravo da radi šta hoće vezano za mene. Slažem se, ali opet, ako kažeš da si preboleo, čemu onda potreba ponižavanje osobe koja ti je uništila život, ima bolestan odnos i nosi taj teret? Čemu potreba, ako si u dobrom odnosu, dirati osobu koja je u bolesnom odnosu? Kad mene neko povredi i kažem da mi je neka osoba ovaka, onakva, ja pređem preko te osobe. Ne komentarišem da je pepeljara i slično. U odnosu sa Filipom i bilo kojim drugim momkom, ne potenciram ništa ranije, ispričam naravno. Moje nelojalnosti jesu sitnice i iz toga nastaju krupne greške. Ko zna koliko ću još imati grešaka? Onaj ko me poznaje, zna da sam dobra u peckanju, spletkanju i slično. Mogu da napravim ovde spletke, ali se ne bavim time - rekla je Dalila i dodala:

- Navešću prost primer. Došla sam na sastanak kod Ša. Ustala sam i rekla da niko od nas ne podnosi kritike, sebe sam isto stavila. Rekla sam da je Mensur neko ko ne podnosi kritike, on je odmah ustao i rekao da sam klošarka i da je onaj moj kao nešto - rekla je Dalila, ali ju je Filip Car prekinuo:

- Koju ti potrebu imaš da dok spavam da me nazivaš klošarom - skočio je Car.

- Ma ja to mogu i sad da vam ponovim. Je l' hoćeš - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Nikada nisam ustala da kažem nekome nešto loše, zato što me je naveo za nešto. On je ustao i uvredio me odmah - rekla je Dalila.

- Šta ti imaš potrebu da komentarišeš da ja pravim žrtvu od sebe - pitao je Ajdarpašić.

- Nisi mi adekvatna osoba da ovo komentarišeš - rekla je Dalila.

- Ko ste ti i tvoj dečko? Pustite vi mene da ja pravim žrtvu od sebe - skočio je Mensur.

- Ti si mene uvredio. Ja ti to nisam jedino rekla. Drugi kad su to rekli, nisi skakao ovako - rekla je Dalila.

- Ti si žena koja se ovde takmiči i ti si žena koja će svaki odnos da iskoristi da preokrene na sebe - rekao je Mensur.

Nakon što se razbuktela vatra smirila, Dalila je završila svoje izlaganje.

- Završiću svoje izlaganje time što sam svesna kakve sam greške pravila. Rekla sam Filipu da mi ukaže na neki normalan način i to je to. Naučila sam da nosim teret na svojim leđima, koji sam sama sebi napravila - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5