TUMAČI MOJE KOMENTARISANJE KAO EMOCIJE PREMA NJOJ: Dejan Dragojević odbrusio Dalili i progovorio o svojim osećanjima prema bivšoj supruzi (VIDEO)

Tokom prošle noći nakon obraćanja Dalile Dragojević u emisiji "Izbor potrčka", koja se osvrnula na to što ju je publika proglasila za najlojalniju, Dejan Dragojević je tražio reč od voditelja Milana Miloševića.

- Samo da sklonim te manipulacije i ovo prevrtanje priče. Pitala je zašto ja komentarišem ako sam u srećnom odnosu. Ja emocije prema tebi nemam. Da li to tumačiš u glavi ili zarad gledalaca ili da izazoveš reakciju. Tumači moje komentarisanje kao emocije prema njoj. Vi ste mene usr*li. Sa Aleksandrom sam stupio u vezu kao solo. A ovo što je bilo za Mensura, to je bilo kao ona igrica za Dan zaljubljenih. Kao postaviće pitanje Aleksandri, pa neće. Indirektno je izazvala Filipa. Kada komentarišem nije emocija, to je moja dužnost jer sam u rijalitiju. Ja ne bacam rovce, ne podbadam, ne navlačim nikoga na sukob. Da sam hteo, mogao sam. Oni mene komentarišu kod Darka. Ove manipulacije i stvari, nema potrebe. Ja emocije nemam, tu temu gasim - rekao je Dejan.

- Ja sam danas čuo da je Dalila gledala Dejana juče. Ja to ne znam. Niti ću je napasti za to, niti ništa. Dalila ovo što je sad govoroila, to su bile moje slične reči. Ako je Dalila sa kojom se pet godina živelo, koja ga je odvojila od majke, ako je napravila sve loše, Dejan treba da bude srećan. Ali isto tako ako Dejan nju provocira, neka to tumači neko drugi ili nas dvoje međusobno. Neka ona ne uzvraća na to. Neka ne bude ona ta, ako će Dejan da pomene. Ako Dejan da burmu, neka ona ne da ćebe. Osećam se kao sudija između njih dvoje. Više sudija ne mogu da budem, da pričam kao papagaj šta bi trebalo, šta ne, šta je lojalno. Ako može da me ispoštuje, sate i sate sam pričao o odnosu njih dvoje. Ako može, može, ako ne, ne. Kao što je sad Dejan. Saslušao je nju, rekao da nije tako i seo. A ove neke budalaštine, igrice kod Mace, pa zalaganje ćebeta... Ja mogu da sedim na doku, a ne da deset sati raspravljam sa njom. Neće biti moje nelojalnosti, ali neće biti ni zahtevanja. Meni je Dalila večeras zamerila što ne sedim pored nje. Ja njoj zameram velike stvari. Prepustiću kormilo njoj, ne da ja sugerišem, da zameram... To je to - istakao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5