CEREMONIJA ĆE SE ODRŽATI NA MOKROJ GORI: Miloš Biković staje na ludi kamen?!

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca, sada i producent Miloš Biković nije samo započeo zajednički život sa Ivanom Malić već planiraju i venčanje.

Poznati glumac svadbu će napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti. U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da".

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma "Hoću muža". Isto ostvarenje imaće pretpremijeru u Beogradu 5. marta, na Festu, kao deo revijalnog programa "Gala - specijalna projekcija". Naš proslavljeni glumac, koji će biti predsedavajući žirija glavnog takmičarskog programa, u ovom ostvarenju tumači glavnu ulogu, a takođe je i jedan od producenata. Film je režirala Sonja Karpunjina, filmska rediteljka, glumica i scenaristkinja iz Rusije.

Datum venčanja još uvek se drži u tajnosti. Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Bikovićevih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio, da mu veza sa Ivanom veoma prija i da je odlučio da s njom zasnuje porodicu.

Podsetimo, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno prošle godine na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani. Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu s Crnogorkom navodno započeo u avgustu prošle godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem on prisno ćarka sa javnosti nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi. Prema našim saznanjima do raskida nije došlo. Par se i dalje prati preko društvenih mreža.

Izvor: Kurir
Foto: ivanamalic/Instagram

gala venčanjeglumacIvana Malićmiloš bikovićmokra goratop_slider