LOMIO SVE PRED SOBOM: Dejan Dragojević pobesneo zbog kritika zadrugara na njegov račun (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su imali priliku da vide kako Dejan Dragojeivć najavljuje seks svojoj devojci, Aleksandri Aleks Nikolić.

Aleksandra je prva dobila reč.

- Ne znam, neko je pričao da između nas vlada strast više nego emocija - rekla je Aleks kroz smeh.

- Kratka majica je sasvim prikladna. Ti si rekao da treba da imate svest da ste na televiziji - rekla je Sanja Grujić.

- Velika je razlika između je*anja i vođenja ljubavi - uskočio je Miki Đuričić.

- Problem je kratka majica, a nije problem što joj govoriš da ćeš da je je*eš na televiziji - skočio je Lazar Čolić Zola.

- Ovo je uživo emisija gde se čuje da Dalila priča. On se nije nadao da ga snimaju i zato su i šaputali - rekao je Miki.

- Meni to dečko ne govori to, samo se desi, ali mi isto tako ne govori koju ću majicu da obučem - rekla je Sanja.

- Ovde se vidi da je problem što joj je Krle navukao majicu. Okej je da joj kažeš da ćete se je*ati, a ovo je problem - rekao je Lepi Mića.

- Kontradiktoran je. Smeta mu majica, a ne smeta mu da ovo kaže. Logično je da je Dejan u kadru, baš zbog toga što priča Dalila - rekao je Zola.

- Ti si imao seks u ekonomskom, a tu mi govoriš kako je nešto kontradiktorno - rekla je Sanja.

- Ja imam prava da kažem da se ti po*no oblačiš - rekao je Miki.

- Davno su se meni zamerale ovakve stvari, a Đedoviću su ove stvari normalne. Ja zameram Đedoviću tu neke stvari. Malo mi drugačije razmišljaš u odnosu na neki period. Ja ga podržavam u tom smislu, ali ako se ona zaljubila, želi da se opravda i izvinjavam se, onda u redu - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Drugo bi bilo da sam ja sedeo sa nekim muškarcem, pa da se dobacuje - rekao je Dejan.

- Nisam razumeo Mensura šta mi je rekao, pa bih mu i odgovorio. Šta se ti plašiš da ćemo da napravimo od Dejana žrtvu i da će da pobedi? - rekao je Marko Đedović.

- Jesi li ti od samog starta bio pri stavu da si tu uz Dejana? Ja Marka ne hejtujem, nego mi nije objektivan kao što je nekada bio - rekao je Mensur.

- Ja ne mislim da je ona dobra za njega - rekao je Đedović.

- Ja mislim jednim delom da bi trebao sam da funkcionišeš i da bi trebalo da razmišljaš Sandrinom i Markovom glavom. Ja Minu ne volim i ne zanima me u životu - rekao je Mensur.

- Da se vratimo na klip, Dejan ovako ne komunicira. Promrljao joj je nešto i meni je sada neprijatno mi je i kao da je mene sramota. Kao da imam transfer blama - rekao je Đedović.

- Kontradiktorno je, može ovo samo da se prikači Krletu - govorio je Marko.

- Ja nisam magarac, kad Osmakčić kaže ovako, onda moraš i da paziš da se ne je*eš sa devojkom na televiziji - dodao je Miki.

- Što onda ne skineš jorgan? - pitao je Đedović.

- Ovo nije bila scena, bio je razgovor. Ti si bio sa Marijanom, a govorio Viktoriji da uvuče si*u - ubacila se Tara Simov.

- Moje mišljenje se razlikuje od Đedovićevog, ja mogu da budem pristrasna prema Dejanu, ali ovde će joj ispasti gu*ica još 10 puta. Praviti toliki bauk, oko toga, nije mi normalno. Što se tiče ovoga, neprijatno mi je, kao da je Cica nekome rekla, ali mi nije neprirodno. Ajde sad da se pokrijemo, tvoja mama sigurno neće znati da si se je*ala. Nije lepo što je pušten klip, da je umesno da je momak šapatom rekao svojoj devojci. Treba da je obučemo u džak i kažemo da je divna. Ovo je kao da joj je opsovao mamu, a ona je cvetić - rekla je Sandra Rešić.

- Videla se ljubav, a ovo je strast. Ona se sad oseća je*ano - dodao je Lepi Mića.

- Meni je sasvim normalno i korektno, zdravo da devojci zameriš takve stvari. Drago mi je da dolazimo do toga što je normalno da zamerim devoci kratak šorts i da joj ne ispadaju gu*ovi. To što je rekao je*aću te je sasvim normalno, još si rekao tiho, toje strast. Normalno je ovo govoriti, ako te neko radi - govorio je Nenad Aleksić Ša.

- Ravno 50 minuta komentarišemo klip i svakoga sam saslušao. Provukao sam se u ovoj temi i prošloj, prećutim. Što se tiče toga da Dejan zamera to što se tiče oblačenja Aleksandri mi je nornalno i da ne želi da ne izgleda prosto. Normalno mi je i da ovo kaže, u zanosu izgubimo svest. Slušao sam Mensura i ostale, ko god ima problem neka me demantuje. Nije nužnu napraviti žrtvu, ako ćemo ga napadati sa svih strana. Možemo napraviti žrtvu i kad god ima potrebu neko da kaže nešto kontra, a Marko ima problem kad mu je neko drag, bio je tu i Fran, Mensur, Sandra i Tara. Stvori se obruč, pa mi od njega ne čujemo ni mišljenje, možda mu sugerišu i savetuju ga. Kontradiktorno je da ako Mensur priča o Dejanu sa Markom. Dejan je prošao sve i nezgodno je bilo šta reći, ali svako ko ima bilo kakvu potrebu vezano za Dejana, okrenuće se kao da je napad i donji si svakako. Mislim da mu oni na kraju rade medveđu uslugu. Kad je rekao Marko ono za Aleksandru, napravljeno je kao što meni i Dalili ne kažu i ne napadnu nas, poštede nas, isto tako i za Dejana i Aleksandru. Ko god da nešto kaže ispašće kao da je napad - pričao je Car.

- Menusr ima percepciju da je Aleksandra ološ i da ona nije za njega. Mensur kaže da imam uticaj, a onda kaže da bih trebao da imam uticaj i da onanije za njega - rekao je Đedović.

Dejan je u jednom trenutku napustio emisiju "Gledanje snimaka" nakon žestok kritikika zadrugara.

On je pobesneo zbog svih komentara i razbio vrata, a Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović i Miki Đuričić pokušali su da ga spreče, međutim nije im pošlo za rukom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićZadrugazadruga 5