URNEBESNO: Kakve poruke šalje svaki znak Zodijaka kada popije "čašicu više"?

Sigurno vam se nekad desilo da ste se opustili i sa prijateljima popili nekoliko pića više. Emocije su se uzburkale i odlučili ste da osobi koja vam se sviđa pošaljete poruku. Sutra kada ste se probudili, smejali ste se ili ste se gorko kajali?

To radimo svi i svako na svoj način, a evo kako to izgleda kod svakog od 12 horoskopskih znakova.

Ovan

"Biću kod tebe za sat vremena, želim te."

Kada Ovan nešto zacrta, to mora biti tako. Njihova direktnost još više dolazi do izražaja kada popiju, a tada se pojačava i njihova seksualna želja, pa se može desiti da pošalju poruke koje u sebi imaju ovakvu konotaciju.

Bik

"Volim te više od pizze. Kad smo već kod toga, hajde da naručimo jednu. Neka na njoj bude mnogo maslina."

Jedina stvar koju Bikovi vole više od vraćanja kući svojoj voljenoj osobi jeste hrana koja ih čeka nakon izlaska sa prijateljima.

Blizanci

"Proveri Snepčet, upravo sam ti poslala fotku iz kupatila."

Blizanci su impulsivni i kad su trezni, a kad malo popiju, postaju nesmotreni. Ako se zabavljate s Blizancima, očekujte neočekivano (posebno zato što se Blizanci sa seksualnog dopisivanja u sekundi mogu prebaciti na plakanje).

Rak

"Srceeee, sviraju našu pesmuuuu. Volela bih da si ovde da plešemo."

"Mogu li da svratim posle?" (45 sekundi nakon prve poruke)

"Volim teeeee!" (30 sekundi nakon druge)

Rakovi znaju da budu zavisni od svog partnera, pa čak i kada izađu u grad misle na njega i jedva čekaju da mu se vrate.

Lav

"Ovde su svi ružni i stalno mi se nabacuju. Dobila sam tri besplatna pića. Šteta što nisi ovde da me oraspoložiš."

Čak i kada im nedostaje voljena osoba, Lavovi ne propuštaju priliku da svoje partnere podsete koliko su atraktivni. Što više piju, ego im je sve veći. Oni su ponekad zaljubljeni sami u sebe, pa im je teško da partneru priznaju da im mnogo nedostaje, čak i kada je to istina.

Devica

"Hej! Nadam se da se lepo provodiš. Nedostaješ mi. Svi te pozdravljaju. Javi mi šta radiš kasnije!"

Device vole da drže sve pod kontrolom čak i kada su pripite. I tada od njih možete očekivati smislenu i gramatički pravilnu poruku. One nisu previše romantične, ali uvek kažu ono što misle.

Vaga

"Ne govorim ti ovo često, ali stvarno si lep, i spolja i iznutra. Srećna sam što si moj."

Kada su Vage pijane, one ne dele komplimente ljudima oko sebe, nego šalju poruke svom partneru. One su mnogo romantične, a alkohol ih čini još vatrenijima.

Škorpija

"Mislim na tebe. P.S. Ne nosim donji veš..."

Škorpije su misteriozne i senzualne pa im je seks stalno na pameti. Alkohol podiže njihovo uzbuđenje. Nemojte da se iznenadite ako vam iz izlaska pošalje provokativne poruke, a onda se nakon toga ubrzo nađe pred vašim vratima, spremna za "akciju".

Strelac

"Pomooooozi mi, izgubio sam kreditnu karticu, a ti si tako seksi, inače, telefon će mi se ugasiti"

Strelčevi vole da se provode, pa je njihovim partnerima često teško da prate taj tempo. Oni su daleko od odgovornog i emotivnog znaka pa njihovom partneru znači i kada dobiju bilo kakvu poruku od njih.

Jarac

"Svi su iritantni, mnogo piju i glasni su, zovem taksi uskoro."

"Pozvao sam taksi, biće ovde u 11:03, ne, u 11:04."

"Ulazim u taksi."

"Ušao sam, vidimo se uskoro."

Jarčevi znaju da budu licemerni kada popiju, a čak i kad su najraspoloženiji. Njima jednostavno romantika nije jača strana. Ipak, da bi partneru pokazali da im je stalo, u stanju su da napišu čitav referat svojih aktivnosti i pošalju ga putem poruke.

Vodolija

"O, Bože, ova piletina zaista ima čudan ukus. Nosim Irenine cipele, ne znam zašto (hahahha). Dođi, pronađi me, mogli bismo da se družimo."

Vodolije imaju tendenciju da budu malo neobične, pa je njihovim partnerima često teško da ih prate. Alkohol ih ne čini sentimentalnim, nego ih podstiče da pišu i izgovaraju još više besmislica nego obično.

Ribe

"Znam da sam ti malopr pisla i obećvam da nisam piana ali samo sam thela da ti kažem da mi nedotsaješ i da te volim pnuoooo."

Ribe su jako emotivne i što više popiju, teže će obuzdavati osećanja, pa od njih svašta možete da čujete kada popiju koju "čašicu više".

Izvor: Prva.rs/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijahoroskophoroskopski znacihoroskopski znakmobilni telefonpijanstvoporuketelefonzodijak