IPAK JOJ JE STALO: Dalila zamerila Tari bliskost sa Carem, Simova na sve načine pokušala da se opravda! (VIDEO)

Dalila Dragojević otišla je do pušionice, dok je Tara Simov već bila tamo, pa je počela da joj se pravda o čemu je pričala sa Filipom Carem.

- Ti se sa Ša družiš - rekla je Tara.

- Da, ali ne sedam u njegov krevet - odbrusila je Dalila.

- Pa dobro, ali mene za Ša boli ku**c, ali za Mateju i ne - rekla je Simova.

- Nemoj samo Mateju... Kad meni neko kaže da plešem sa najvećom ku**om na Balkanu, mislim daj... Pos**em mu se ja na društvo, to što sada radi sa tim ljudima, sa kojima mi je rekao da ne pričam, on sada priča sa njima - rekla je Dalila.

- Ma nismo uopšte o vama pričali. Pričali smo o horoskopu i o nekim drugim temama. Da sam smršala i tako to - rekla je Tara.

- Ma sve je to okej, ne pričam ja o tome o čemu ste vi pričali, nego ovako. Meni je zamereno to što je Dino spavao pored mene i dok nismo bili u vezi... Ne mogu oka da sklopim... Ja ničiji doktor nisam, moram sama sebi da budem doktor - rekla je Dalila.

- Kaže da mu je krivo što mu danas nisi prišla - dodala je Tara.

- Laže smrad jedan, laže sve što kaže... Meni ovaj odnos ništa dobro ne donosi, samo moram poraditi na sebi, što je jako teško ovde u ovom prostoru ovde. Samo da se pomiri sa tim da komunicira sa nekim i da ima seks na 10 metara od mene... Večeras me napade zbog slatkiša, rekla sam mu da sve uzme, da ću preživeti - rekla je Dalila.

- Je l' ti čuješ sebe zbog čega se ti svađaš sa svojim dečkom, žena od 28 godina - pitala je Tara.

- Devojko, on se svađa sa mnom, ne ja sa njim - rekla je Dalila.

- Rekla sam mu da od banalnih stvari vi pravite apokalipsu - dodala je Simova.

- Ja tebe gledam kakva si ti prema meni, a ne šta si u životu. Tako sam uvek gledala ljude. Imala sam, u društvu od doktora do ne znam ti ni ja kakvih ljudi. Nije za moje dobro, ali i za tvoje - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dalila dragojevićTara Simovzadruga 5žestoka svađa