NEĆU DA BUDEM KONOBARICA U HOLIVUDU: Sloboda Boba Mićalović progovorila o inostranoj karijeri

Popularna glumica Sloboda Mićalović koju ćemo ovih dana gledati u kazahstanskom filmu "Suncokreti" objašnjava da joj je za sada bliža istočna kinematografija nego daleka Amerika.

- U Srbiji sam zaposlena u pozorištu, a osim toga prioritet mi je i porodica. Zbog toga nemam mnogo vremena da gradim karijeru van naše zemlje. U Holivudu se karijera gradi tako što pored čekanja na audicije za uloge morate i da konobarišete, a mene to nikada nije interesovalo i nisam više mlada za takve stvari - priča glumica i dodaje da nema ništa protiv inostrane karijere:

- Kada me neko pozove da snimim neki film u inostranstvu, rado ću se odazvati. Tako je bilo za film "Suncokreti" koji sam snimala u Kazahstanu, a tako sam snimila i jedan u Jermeniji. Ali ne mogu da živim negde u inostranstvu.

Sloboda kaže da je ulogu u "Suncokretima" dobila dok je snimala domaću hit seriju.

- Dobila sam ulogu dok sam snimala "Korene" u Jagodini. Malo je falilo da odbijem jer ruski nisam nimalo znala, ali su me Anica Dobra i Dara Džokić nagovorile da prihvatim. Godinu dana sam učila ruski, uspela sam da ga savladam i odlično sam se snašla - priča glumica.

Izvor: Informer.rs
Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

boba mićalovićholivudinostrana karijeraSloboda Boba Mićalovićsloboda mićalovićsuncokreti