IZMEĐU MENE I NJE NEMA ZLE KRVI: Kija Kockar progovorila o odnosu sa Lunom Đogani

Pevačica Kija Kockar progovorila je o emotivnom životu, ali i odnosu sa nekadašnjom suparnicom Lunom Đogani.

- Trenutno nemam nikoga. Prilaze mi muškarci, ali ništa konkretno. Udvaraju mi se na različite načine, neki mi čak šalju i mejl sa konkretnim ponudama - rekla je Kija i navela da su je, kako kaže, mnogi muškarci koristili zarad medijske pažnje:

- Mnogi su imali potrebu da budu u mom društvu kako bi dobili naslov, kao na primer Draško Stanivuković. Kada primetim takve stvari, samo se sklonim od njih i bude mi krivo zbog toga - rekla je ona, pomenuvši gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, sa kojim su je spajali.

Kija iza sebe ima brak sa pevačem Slobom Radanovićem, a kako kaže, posle razvoda koji se desio 2018. godine je priželjkivala da opet ima nekog pored sebe.

- Udala bih se ponovo, ne bežim od toga, ali ako ne moram, ne bih. Probala sam, videla sam kako to izgleda. Kada sam se razvela tada sam želela da imam pored sebe nekoga, jer sam navikla da je neko tu, međutim, sad sam se već navikla ovako i lepo mi je. Smatram da brak ne treba da definiše ženu, svi ljudi koji žele da stupe u brak treba dobro da razmisle i da shvate da to nije igra i da mogu da povrede ne samo voljenu osobu nego i prijatelje, porodicu i sve oko sebe - rekla je Kija.

Kockareva je prokomentarisala i u kakvim je danas odnosima sa Lunom Đogani, Slobinom nekadašnjom ljubavnicom, sa kojom ju je prevario u "Zadruzi 1".

- Posle rijalitija se nismo nikada videle, pisalo se čak i da smo se srele u Dubaiju, ali to nije tačno, tako da tu nema zle krvi sa moje strane, sigurna sam da ni sa njene strane nema - kratka je bila Kija.

Izvor: Blic.rs/Informer
Foto: kijakockar/Instagram

kija kockarkristina kija kockarluna đoganiSloba Radanović