HURTS želi pet top modela u Beogradu

Teo Hačkraft (Theo Hutchcraft) i Adam Anderson - dvojac koji čini HURTS, verovatno pre sada skoro dve godine nisu ni sanjali da će oni biti jedni od onih velikih zvezda koje šalju ozbiljne rajder liste. Ali, brza pop slava je čudo i, uskoro, sa samo jednim albumom (Happiness), HURTS u Beograd stižu kao planetarne zvezde.

Kako nam javljaju iz produkcije "Avalon", Teo i Adam su već poslali svoju rajder listu, koja nije toliko skupa, koliko je neobična.

- Jedan od neobičnih zahteva svakako je i onaj gde duo popularnih 24-godišnjaka žele velike postere pet top modela, ne precizirajući njihova imena, pa će verovatno među svetskim modelima biti i poster našeg top modela Ivane Stanković. Jasno je istaknuto da fotografije modela moraju da budu isključivo modnog karaktera - saopštila je produkcija "Avalon", koja organizuje beogradski koncert benda HURTS u Beogradskoj areni.

Da, Teo i Adam vole lepe devojke, ali i modu i modnu fotografiju, nije ništa novo. Dovoljno je da budete Teov prijatelj na Twitteru i kada pogledate šta piše i kakve fotografije objavljuje, biće vam sve jasno.

Pored "pet top modela", HURTS u Beogradu žele i dvanaest sveže sečenih belih ruža bez trnja koje treba da stoje na bini tokom celog nastupa, ali i razglednice sa ovdašnjim znamenitostima i poštanskim markama koje će Teo i Adam poslati prijateljima i porodici u Velikoj Britaniji. Očigledno momci cene svoju brzu slavu i uživaju u velikoj turneji s kojom su stigli čak do Džakarte.

Takođe, HURTS će iz Srbije kao uspomenu poneti i zastavu, a dok su ovde uživaće u domaćem medu i engleskom čaju. Što se tiče hrane, momci su skromni, za razliku od mnogih zvezda, i sve što žele je asortiman zdrave organske hrane, stopostotne crne čokolade i različito sveže sezonsko voća iz Srbije. Očigledno je "život na putu naporan" pa su im potrebne i šumeće tablete vitamina C i voćni sokovi, a, verujemo, uspešan nastup Areni HURTS će proslaviti uz bocu kvalitetnog crnog vina.

Ako nešto HURTS vole to su uredno ispeglane košulje i odela, koji su njihov zaštitni znak, pa će se u garderobi obavezno naći i par velikih ogledala, kao i kompletan pribor za peglanje i održavanje odeće.

Očigledno Teo i Adam nisu besni, cene ono što su postigli i činjenicu da su to učinili (pre)brzo... Samo da ne budu predivno čudo za kratko vreme. već im želimo da traju.

A za kraj pogledajte šta nas očekuje u Beogradskoj areni 25. maja... Poznato je koliko HURTS obožavaju Kajli Minog (Kylie Minogue), pa osim što s njom imaju duet "Devotion", na svakom nastupu otpevaju i njen hit "Confide In Me".

K.M.

adam andersonbeogradska arenahurtsteo ha?kraft