STVORENI JEDNO ZA DRUGO: Ko je idealan partner za vaš horoskopski znak?

Ako tražite partnera koji će sa vama doživeti duboku starost i nekoga ko će vas beskrajno voleti, horoskop može da vam pomogne u tome.

Evo koji znakovi Zodijaka su stvoreni jedni za druge.

Ovan

1. Škorpija i Ovan su savršen par jer među njima vlada strast i iskrenost, ali i uzajamna ljubav i poštovanje. Između njih nema tajni.

2. Strelac i Ovan su dva vatrena znaka kao i dva ljubavna magneta. Oni su idealni partneri, sve dok među njima vlada razumevanje.

3. Takođe, savršen partner za Ovna je i Vodolija.

Bik

1. Bik i Bik su savršen par, njihova veza je lepa i puna ljubavi. Njima niko nije potreban, kada se pronađu - njihova ljubav traje ceo život.

2. Devica i Bik su znaci koji imaju dosta toga zajedničkog i međusobno se odlično razumeju. Oni dele iste osobine, vrednosti i ljubav.

3. Između Jarca i Bika vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje.

Blizanci

1. Vodolija i Blizanci su dva vazdušna znaka koji se razumeju čak i kada ne govore. Oni zajedno mogu i na kraj sveta.

2. Odličan partner su im i Ribe jer se Blizanac i sa njima odlično slaže. Od prvog dana među njima vlada jedna izuzetno kompatibilna intelektualna veza. Međutim, mora da postoji i kompromis kako bi ljubav trajala.

Rak

Ribe se odlično slažu sa Rakom jer su to dva vodena znaka između kojih postoji prirodna i lepa duhovna veza. Ta "ljubav-duša" konekcija može da traje celog života.

Lav

Lavovi se super slažu s Vagama. Taj dinamični duo sija zajedno, a posebno na društvenoj sceni. Oni brinu jedno o drugom. U stanju su da pređu hiljade kilometara kako bi pronašli ljubav. Ipak, ako se to desi ona će trajati zauvek.

Devica

Jarac i Devica su zemljani spoj koji deluje nebeski. Njihov odnos je čvrst kao kamen, oni su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Vaga

Vaga se odlično slaže sa drugom Vagom i oni su zaljubljeni u ljubav i u ljubavi su jedno s drugim.

Škorpija

Škorpija voli Ribe, to je ljubav koja oduzima dah. Ona je puna strasti i romantike. Između ova dva vodena znaka postoji ogromna privlačnost, njihova ljubav može da bude večna.

Strelac

Ovan i Strelac su dva vatrena znaka koji jedno na drugo deluju poput ljubavnih magneta.

Jarac

Između Bika i Jarca vlada ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje i zato oni jedno drugom savršeno odgovaraju.

Vodolija

Ovan i Vodolija su savršeni partneri. Njima nikada neće biti dosadno.

Ribe

Za Ribe je Rak odličan izbor ako žele da imaju prirodnu i lepu, duhovnu vezu koja može da traje celog života.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

horoskopidealan partnerljubavsrodne duše