OSMOG MARTA ĆU PRIMITI POKLONE I OTIĆI NA GROBLJE: Dara Bubamara progovorila o gubitku roditelja, nasledniku Konstantinu i nastupima posle pandemije

Dara Bubamara odmarala je neko vreme, a sada se ponovo vratila poslu.

Pevačica otkriva da je mnogo putovala, a da nju to, kako ona kaže: "skupo košta".

- Holivud, skup hotel, danas imam, sutra nemam. A onda opet zaradim - opisala je Dara svoj život u poslednje vreme i otkrila da njen sin nije kao ona, već da je posvećen školi i sportu:

- On je samo škola, fudbal, atletika. Ima 13 godina i ništa drugo ga ne zanima - dodala je pevačica koja kaže da u poslednje vreme ima želju da postane baka, ali da joj je sin suviše mali za ženidbu:

- Pre neki dan sam mu rekla:"Jao sine, jedva čekam da se ti oženiš da postanem baka." Biću super baka, sve što sam starija, to sam lepša - konstatovala je Bubamara koja je otkrila kakve planove ima za sutra kada dame obeležavaju 8. mart, Dan žena:

- Za 8. mart ustaću, popiću kafu, dobiću poklone od prijatelja i otići ću na groblje jer je mojoj majci 8. marta rođendan - izgovorila je pevačica s očima punim suza, da bi se potom prisetila prošle godine za koju tvrdi da joj je bila veoma loša:

- Prošla godina mi je bila najteža, izgubila sam za kratko vreme bivšeg svekra i svekrvu, oni će za mene uvek biti svekar i svekrva. A onda mi je umro otac. Tada sam se malo smirila, morala sam sebi da dam vremena.

Izvor: Informer.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

dara bubamarafolk pevačicagrobljeočeva smrtosmi martrođendan majketop_slider