#FestivalLjubavi2022: Predavanje "Ljubavi poznatih novosadskih parova" u Muzeju Vojvodine

Nakon jedne godine pauze izazvane pandemijom, Novi Sad je u 2022. pored titule "Evropske prestonice kulture" ponovo i "Prestonica ljubavi".

"Festival ljubavi" koji organizuju Udruženje PETROVARADIN MEDIJA i Udruženje THE BEST EVENTS, ove godine se održava na platou ispred TC Promenada sve do 13. marta 2022. godine.

Centralna instalacija ovogodišnjeg festivala je "Flower Wall" - Zid od prirodnog cveća, sa natpisima "ljubav" na različitim jezicima.

Tokom 30 festivalskih dana, pored bogatog muzičkog programa, organizuju se i razne aktivacije na različitim lokacijama u Novom Sadu. Jedna od njih je i predavanje pod nazivom "Ljubavi poznatih novosadskih parova" koje Festival ljubavi organizuje u saradnji sa Muzejem Vojvodine, a koje će se održati u petak, 11. marta, sa početkom u 18.00h, u Muzeju Vojvodine.

Kroz interesantno predavanje koje će održati Čarna Milinković, viši kustos i istoričar, posetioci će imaće priliku da se upoznaju sa nesvakidašnjom istorijom Novog Sada kroz ljubavi slavnih ličnosti koje su nekada bili njegovi stanovnici. Otkrićemo i mnoge nepoznate pojedinosti o onome što se događalo iza kulisa javnih i privatnih zgrada u Novom Sadu.

O programu festivala detaljnije se možete informisati putem IG naloga FB stranice “Festival Ljubavi”, kao i putem zvaničnog sajta festivala.

"Festival ljubavi" se ove godine održava u saradnji sa TC Promenada i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su kompanije Coca Cola, Heineken i NEXE Grupa.

Čarna Milinkovićcoca colafestival ljubaviheinekenLjubavi poznatih novosadskih parovaMuzej VojvodineNEXE GRUPAnovi sadplato ispred promenadepredavanjetc promenada