NOVI ESTRADNI RAT: Andreanu Čekić tužio tekstopisac Saša Lazić

Pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Jutjubu. Kako piše "Kurir", autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

Andreana Čekić je svojevremeno davala izjave da su kompozitor Saša Lazić i pevač Emir Đulović od nje potraživali novac za koji ona nije čula, pa je poručila da se ne igraju sa njom.

- Po estradnim krugovima su svi u toku šta se tu desilo, u pitanju je novac od digitalija. Andreana Čekić je tada bila u jakom lošem životnom periodu, čak se nagađa da je to uradila pod uticajem bivšeg verenika jer navodno postoji snimljen razgovor na kome taj dečko preti Laziću i jasno i otvoreno govori sve o spornoj situaciji - priča blizak izvor i dodaje:

- Neki su je nagovarali da nakon raskida sa verenikom "ispegla" tu situaciju, kao i još neke druge u koje je "uvalio" bivši što bi bilo fer prema svim ljudima, ali to nije uradila.

Saša Lazić je za pomenuti medij ovim povodom poručio:

- Ona je odličan vokal, protiv nje lično nemam ništa, ali mi imamo poslovni problem. Slučaj u vidu nekoliko tužbi je na sudu, ne bih davao nikakve izjave u vezi toga.

Spot za "Cipele" bio je na kanalu Andreana Čekić koji je takođe izbrisan, a potom i ceo taj kanal. Kako piše "Kurir", Lazić je pesmu dao Aleksandri Bursać koja će je presnimiti takođe u duetu sa Emirom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Andreana Čekićcipeleemir đulovićsaša lazićsudtužba