NAPRAVITE MESTA U CIPELARNIKU: Kojih pet modela cipela će biti najpopularnije u 2022. godini?

Jednostavno ne postoji žena koja ne voli cipele. U susret toplijim danima koji nam dolaze izlazimo iz čizama i uskačemo u patike, štikle, sandale, papuče. Ove sezone jednostavnost i minimalizam padaju u drugi plan. Najpoznatiji dizajneri sveta predstavili su modele koji će biti "na tronu" u 2022. godini - spremite se da sve oči budu uprte u vas kad ušetate u prostoriju. Ovo je godina tufni, kristala, platformi i upečatljivog izgleda!

Muls cipele

Svetle, eksentrične, ne tako visokih potpetica - osvojiće vas odmah. Manja i udobnija štikla, koja je uz to kratka i debljeg oblika doneće vajb iz devedestih.

Cipele sa četvrtastim vrhom

Ovaj model zaludeo je modne influensere i svetske dizajnere. Ove cipele idealna su opcija za još uvek hladne dane, a u njima ćete, bez svake sumnje, izgledati kao ikona stila.

Baletanke

Povratak baletanki na velika vrata najavljen je ove godine. Jedna od najpoznatijih dizajnerskih kuća Chanel vesnik je vraćanja u modu ravnih i udobnih baletanki koje su prilagodljive svakoj kombinaciji.

Cipele sa mašnom, šljokicama ili od svile

Efektnost i upečatljivost ovih cipela jedan je od razloga zašto su ih brojnih dizajneri najavili za revije koje dolaze. Mašne, šljokice i svila učiniće svaku vašu kombinaciju originalnom i neponovljivom.

Platforme

Omiljeni model skoro svim ženama! Platforme su udobne, primećene i izdužiće vašu figuru. Versace im je obezbedio sigurno mesto na listi najpopularnijih modela ove sezone.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

baletankecipelarnikcipelecipele sa mašnommuls cipeleplatforme