NIKO ME VIŠE NEĆE JEB*TI, SADA STVARNO IDEM KUĆI: Filip Car nakon burne svađe sa Dalilom Dragojević odlučan u nameri da napusti "Zadrugu" (VIDEO)

Nakon povratka Dalile Dragojević u Belu kuću Filip Car nije prestajao da se svađa sa njom.

U jednom trenutku zadrugar je odlučio da napusti imanje u Šimanovcima jer nije mogao da se nosi sa pritiskom cimera i njihovim osudama zbog afere sa Anom Jovanović dok je Dalila boravila u tajnoj prostoriji.

Car je otišao na kapiju želeći da napusti rijaliti.

- Što bi išao? - pitala je Jovana Tomić Matora.

- Sad bih ja malo da gledam sa ekrana kakvi su ljudi. Meni nije do para, nije mi do plasmana, meni je da živim ovde - dodao je Car.

- Pa ko te sputava? - pitala je Dalila.

- Niko me neće j*bati. Ovaj put idem - rekao je Car.

- Niko te ne j*be, sam to radiš. Napravio si sr*nje, tako je bilo, nije ti prvi put da imaš takve situacije - dodala je Matora.

- Odoh, veruj mi, ovaj put idem, kunem se u majku moju - govorio je Filip.

Dalila i Matora su u spavaćoj sobi prokomentarisale njegovo ponašanje.

- Realno je sve, ništa nije nerealno, ćuti i istrpi - pričala je Matora.

- Vidiš ti šta on meni radi... Svestan je, uradio je šta je uradio. Iz čista mira, pričao je sa mnom i eto... Ja sam mu rekla da sam prvi put oprostila, nosila se sa tim pritiskom. Stajala čvrsto, dok se nisam raspala u ekonomskom. Sad drugi put mi je više stalo do njega, nisam sumnjala da može to da uradi, on mi kaže: "Ti si me naterala da to uradim". Kaže: "Pokazao sam ti za tri dana kako bole stvari. Nisam ja kriva za to što je uradio... - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5