TI SI NAJVEĆA KU*ETINA OVDE, NE MOŽEŠ BITI ŽRTVA: Miljana Kulić brutalno ponizila Dalilu, Dragojevićka joj nije ostala dužna! (VIDEO)

U toku emisije "Nominacije" zadrugari biraju između Ane Jovanović i Filipa Car. Naredna koja je nominovala bila je Miljana Kulić:

- Što se tiče Ane smatram da je bilo dosta devojka ako što je ona. Svi su napali nju nakon haosa sa Carem, kao da je ona bila u emotivnom odnosu sa Dalilom a ne Filip. Ona ima pravo da radi šta hoće, da li će biti dama ili ku*va na njoj je - govorila je Miljana kada ju je Irma Sejranić prekinula:

- Nemoj ti svoj animozitet prema Dalili tako da lečiš - rekla je Irma.

- Ja Dalilu Mujić mrzim, ona je najveća pačavra i ku*vetina koja je došla da prevari muža, ti si pokazala ko si, a onda slaviš razvod braka seksom. Filip je odličan rijaliti igrač, on doprinosi rijalitiju. Ova pačavra je navikla da joj guraju glavu u vece šolju, svi znamo šta je ona radila sa oženjenim čovekom na ringišpilu - govorila je Miljana a onda je Irma napala:

- Ma ajde molim te prekini - vikala je Irma.

- Ćuti ti što praviš priču sa Zolom - rekla je Miljana pa nastavila da blati Dalilu Dragojević.

- Ti si dno dna i treba Filip da ti opet zapuši usta a nadaj se da će ti zapušiti usta nečim lepim da bi uživala. Ti si Dalila najveće poniženje od svih - nastavila je Miljana.

- Pozdrav za bebicu. Šta si ti njemu uradila, ponižavaš ga. Tebi je ovaj dečko priča za rijaliti - vikala je Dalila.

- Kao što si ti ponizila sebe i ostavila Dejana. Meni je drago što joj je Car uradio ono sa Majom i sada sa Anom, jer to zaslužuješ. Ti si folirantkinja. Meni je drago što je Dejan srećan i što je našao novu ljubav. Ti nikada ne možeš biti žrtva, loš si čovek pačavro jedna. Ti si ista kao tvoja majka, veštica. U buregdžinici sečeš nosom burek kakav ti je bio pre operacije - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dalila dragojevićdejan dragojevićemina mujićmarija kulićmiljana kulićNenad Macanovićzadruga 5žestoka svađa