VIKEND NA ZLATIBORU: Ivona i Dado Polumenta sa ćerkicama uživaju na odmoru (FOTO)

Pevač Dado Polumenta iza sebe ima dva neuspešna braka, a svoju sreću u ljubavi konačno je pronašao u dvadesetsedmogodišnjoj Ivoni.

Vezu su započeli 2015. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za pevačevu popularnu numeru "Za tebe uvijek biću tu".

Lepa plavokosa dama i bratanac poznatog folkera Šaka Polumente izgovorili su jedno drugom sudbonosno "da" krajem 2016. godine, a ćerke Alea i Alia kruna su njihove ljubavi.

Popularni par redovno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram deli dogodovštine iz privatnog života, a tako je bilo i danas.

Manekenka koja se u avgustu prošle godine porodila po drugi put, danas je otkrila vernim fanovima da se zajedno sa suprugom i ćerkicama nalazi na jednoj od naših najlepših planina, Zlatiboru.

Pevač je iskoristio slobodan vikend kako bi se opustio od brojnih poslovnih i privatnih obaveza i sa porodicom otputovao na odmor.

- Zlatibor 2022 - napisala je kratko Ivona pokraj fotografija na kojim se može videti srećna porodica koja uživa u bazenu i u svim pogodnostima hotela u kojem su odseli, a celodnevnim aktivnostima definitivno su najviše bile oduševljene njihove malene naslednice.

Foto: ivona_polumenta/Instagram
Foto: ivona_polumenta/Instagram
Foto: ivona_polumenta/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ivona_polumenta/Instagram

Alea PolumentaAlia Polumentadado polumentaIvona Polumentaodmortop_sliderzlatibor