KADA SU MAMA I TATA SREĆNI I DECA SU SREĆNA: Jovana Pajić iskreno o odnosu sa bivšim suprugom Saletom Tropikom i odrastanju ćerki

Pevačica Jovana Pajić pred kamerama emisije "Premijera-vikend specijal govorila je o svim aktuelnostima iz života.

Ona se osvrnula na ćerke Helenu i Đinu koju je dobila iz braka sa pevačem Aleksandrom Cvetkovićem.

- Škola kao škola, bitna je rutina iz toga ne sme da se ispadne. Prezadovoljni smo ocenama, korona je uticala na njih, istraumirale su se, ali sve je u redu - priča pevačica.

Jovana je nedavno uslikana na nastupu svog bivšeg supruga sa decom, a ovom prilikom otkriva u kakvom su odnosu nakon razvoda.

- Sve što izađe loše na videlo, izađe od aktera te priče i tu deca najviše trepe. Mi zbog dece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese dece. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom decom otići na koncert njihovog tate - dodaje Pajićeva.

- Deca znaju sve, decu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije. Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata srećni i deca su srećna - zaključila je Jovana Pajić u emisiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: jovana_pajic/Instagram

aleksandar cvetkovićjovana pajićodrastanje decerazvod brakasale tropikotop_slider