MAJKU TI JE*EM KRVAVU, PREMA TEBI IMAM GNEV, MRŽNJU I GAĐENJE: Dalila Dragojević i Filip Car u žestokom obračunu, zadrugarka bivšem pokidala brojanicu (VIDEO)

Nakon emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su maratonsku svađu.

- Ja sam ti danas zadnji put je*ao mater u pi*ku. Otarasi me se, ne mogu da te vidim, gadiš mi se! Ti hoćeš da me dovedeš u tu situaciju, vidiš da sam u crvenom i onda kreneš. Avetinjo jedna, nema više, nema. Popela mi se na glavu, majku ti je*em krvavu - dodaje Car.

- Ti bi voleo da ti se ja popnem na glavu ali neću! Ne vređa me ništa, Filipe, shvati. Nikada neću biti sa tobom - rekla je Dalila.

- Pu, odrone jedan, ne mogu da te vidim. Kada te pogledam u oči ja vidim ono što si mi rekla. Nećeš nikada biti sa mnom. Bede sam se rešio! - rekao je Car.

- Van crnog stola ne komuniciram sa tobom - ponavljala je Dalila.

- Ostavi me na miru, uvodiš me u svađu. Malo pre si rekla koliko te ne interesujem - dodao je on.

- To su moja osećanja, evo ja ću da se sklonim od tebe - rekla je Dalila.

- Čime da te vređam da bi rekla "ko mu je*e mater?" Kako drugi kad si imali osećanja bili su patetičari? Što mi šalješ ljude? - pitao je Filip.

- Ne želim da imam komunikaciju, upadaš u moja pitanja i odgovore - pričala je ona.

- Evo jadna si - rekao je Filip.

- Glumiš da te dotiču moje suze. Svaka tvoja uvreda, sam je sebi doprinosiš - vikala je Dalila.

- Ja ne pričam o tebi - istakao je Car.

- Evo od sad ću da pričam da me ne povređuje i ne zanima ništa - rekla je Dalila.

- Prema tebi jedino imam gnev, mržnju i gađenje. Ti vređaš mene i Anu - besneo je Filip.

- Je*em tebe i dežurnu, kako si ti nju u izolaciji, mlohavo i nije ti se svidelo. Ne možeš mi ništa - nastavila je Dalila.

- Ku*vetino, dovoljno sam te vređao - rekao je Car.

Dalila i Car nastavili su da se svađaju u dvorištu Bele kuće.

- Sve sam radila šta sam želela, a znaš da to ne postoji više. Ne možeš da upravljaš sa mojim emocijama, ja ti nisam na daljinski - pričala je Dalila.

- Rekao sam da ćeš me navesti da te vređam. Šta si napravila po pitanju mene? Ku*vetino, gadiš mi se zato što lažeš. Ovo si radila i Dejanu, zato si mi se zgadila. Ku*vetina si lažljiva, hoćeš da budemo najgori na svetu. Aleksandra te razvalila, pa je nisi dirala, Dejan isto - ludeo je Car.

- Niko mene nije razvalio. Nema potrebe da puštaš svoje odvratne ruke na moje telo, što si spuštao u odvratne va*ine - odbrusila je Dalila.

- Za tvoje prste i seksove, nismo mi krivi. Mene ne interesuje šta će biti, ja pričam o sebi. Vređaš me na kontu fizičkog izgleda, a ti si prelep, imaš prelepe zube. Gde ti je du*e? Ostavio si ga kod kuće? - nastavila je Dalila.

- Meni? Muškarcu? Gde je tvoje? Nadam se da je ovo zadnja odjava i da sad mogu sa njom da jedem i pričam - dodao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5