PEVAČICA SE UDAJE ČETVRTI PUT: Kaja Ostojić i Mateo Pavlović uskoro pred matičarem?!

Katarina Kaja Ostojić (38) i Mateo Pavlović (31) iskeširali su 1.600.000 evra za dve nekretnine, piše "Informer"! Pevačica i hrvatski fudbaler potrošili su ušteđevinu na stan u Amjenu u Francuskoj, koji su platili 1.250.000 evra, a kupili su i kuću na Kosmaju od 350.000 evra!

- Kaja i Mateo već tri godine žive u Francuskoj, gde on igra fudbal. Prošle godine preselili su se u Amjen, mali grad nadomak Pariza, gde je Mateo potpisao ugovor sa istoimenim klubom. I odmah su rešili da se tu skuće! Kaja je dugo razgledala stanove i tek nedavno je našla pravi. Rekla mi je da se zaljubila u jednu zgradu iz 18. veka, koja liči na dvorac. Odmah je Mateu rekla da tu želi da živi - započinje priču izvor blizak paru.

Kaja je bila zabrinuta da li će Mateo pristati da kupe taj stan, jer je koštao 1.250.000 evra. Međutim, on dobro zarađuje i to mu nije bio nikakav problem!

- Kaja se oduševila kad joj je Mateo rekao da se pakuje. On je iskeširao pare za stan, a ona je rešila da ga opremi svojim novcem. Već je za to "pukla" više od 100.000 evra - priča izvor.

Kaja Ostojić došla je u Srbiju da bi potpisala ugovor o kupovini kuće na Kosmaju, ali i da bi podržala drugaricu, koja je preksinoć otvorila salon lepote u Beogradu. Ona je već danas spakovala kofere i vratila se u Francusku.

Pevačica je za "Informer" ispriča da je oduvek maštala o životu u Francuskoj.

- Imali smo sreću da kupimo stan u impozantnoj građevini iz 18. veka. Presrećna sam što živim u tako divnoj zgradi - kaže Kaja.

Ona je potvrdila informaciju da je kupila kuću s bazenom na Kosmaju, ali kaže da tu neće živeti.

- Neću se tu useliti. Prethodnih godina sam vredno radila, pa sam došla na ideju da pokrenem biznis. Iznajmljivaću tu kuću nadomak Beograda - kaže Ostojićeva.

Kaja i Mateo planiraju svadbu na leto! To će biti pevačicin četvrti brak. Ona se sa 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića i dobila ćerku Nikolinu. Potom se, 2009. godine, venčala s košarkašem Urošem Duvnjakom, a razvela se već krajem 2010. Tokom snimanja programa "Operacija trijumf" 2011. upoznala je svetski slavnog di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014, a posle pet godina su se razveli.

Izvor: Informer.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

džunior džekkaja ostojićkatarina ostojićmateo pavlovićNikola Dragojlovićtop_slideruroš duvnjakvenčanje