MNOGE JAVNE LIČNOSTI BAVE SE CRNOM MAGIJOM: Jovana Jeremić progovorila o tabu temi u Srbiji

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je u svom jutarnjem programu ugostila ljude koji se bave vlaškom magijom i tako pokrenula jednu od tabu tema.

Jovana je otkrila se njeni protivnici služe mnogo podmuklijim metodama nego što je magija kao i da poznaje mnogo ljudi sa domaće estrade koji se time bave.

- Pa ne, ja sam hrišćanka, postim i verujem u Boga. Imam taj nevidiljivi štit i ne razmišljam o tome, iskreno - rekla je Jovana

Podsetimo, njen gost veoma živopisne pojave, bio je izvesni Neđo koji je tada izjavio da zna šta sve pojedini domaći političari rade ne bi li naudili svojim političkim rivalima.

- Znam šta rade... Kolju crne mačke, rade sa mrtvačkom zemljom, sa vodom u kojoj je kupan pokojnik, a sliku političkog protivnika uzmu pa zakopaju na groblju - detaljan je bio Neđo u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić.

Kako se nagađa da se mnog poznate ličnosti služe "magijom", Jovana ističe da se ne boji da će joj neko na taj način nauditi.

- Time se bave oni koji nemaju moć, pa na veštački način pokušavaju da proizvedu takve stvari. To će im se kasnije obiti o glavu. Znam mnoge javne ličnosti koje se bave crnom magijom, ali sve su poludele na kraju. Od toga se poludi, vraća se to kao bumerang - rekla je voditeljka i dodala da se njeni protivnici služe mnogo podmuklijim metodama nego što je magija.

- Desilo mi se relativno skoro. Ja nisam osoba koja je promiskuitetna i nisam osoba koja ima te afere - lažem, mažem, varam, švalerka sam nekom i ljubavnica. Desilo mi se da su po svaku cenu hteli da mi nameste neku aferu za koju ja nemam pojma - rekla je voditeljka.

- Oko nekog političara koji je bio kod mene u jutarnjem programu, koga sam videla tri puta u životu. Prvi put mi se desilo da dođem u situaciju da me oblepe nekim etiketama, a da ja ništa nisam uradila, samo zato što nekom smetam. Od toga na kraju nije bilo ništa, jer nije istina i nije bilo dokaza - zaključila je Jovana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

crna magijajovana jeremićtv pink