DAO SAM SVE OD SEBE, ALI NISAM VIŠE MOGAO: Marko Janjušević Janjuš oglasio se prvi put nakon bekstva iz "Zadruge" (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš danas je diskvalifikovan iz "Zadruge", a produkcija je protiv njega podnela tužbu.

Podsetimo, Janjuš je čekićem pokušavao da razbije ogradu da bi ga neko iz produkcije pustio sa imanja, a pomoć mu je pružio cimer Filip Car. Nakon nekoliko pokušaja uspeo je da pobegne.

On se sada oglasio na Instagram profilu, prvi put nakon bekstva iz rijalitija.

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je - napisao je on i dodao:

- Što se tiče mog izlaska, moram obavestiti javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - napisao je Janjuš i objavio kakav ga je poklon sačekao od ćerke Krune.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: mali_janjus/Instagram

beg iz ZadrugediskvalifikacijaMarko Janjuš Janjuševićzadruga 5