BITNO JE DA SAM DOBAR ČOVEK, SVE OSTALO SU UMETNIČKE SLOBODE: Nikolija Jovanović progovorila o karijeri i golišavim fotkama

Tokom svoje osmogodišnje karijere, Nikolija Jovanović postala je jedna od najpoplarnijih pevačica koja se istakla po autentičnom rep i hip-hop zvuku.

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira samo sa jednom prebačenom krpicom na sebi, te je otkrila i da li pre takvog predstavljanja u javnosti dobro razmisli o takvom potezu s obzirom na to da ima dve ćerke.

- Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dečiju muziku - objasnila je pevačica.

Javni posao, ali i uloga majke iziskuju mnogo odricanja, međutim Nikolija ne smatra da to treba podvesti pod kategoriju "teškog".

- Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtevno uskladiti dečje i naše obaveze, ne volim da spajam te dve reči. Pre svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem: "Pa, vi ne znate da napravite hit". Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svetlosti putuju- iskrena je bila Jovanovićeva.

Važi za jaku ženu koja uvek zna šta želi, ali uvažava i mišljenja svog voljenog.

- Sa Reljom se konsultujem, ipak smo u istoj branši. Nikada me ne bi posavetovao na uštrb mog uspeha, to bi zaista bilo detinjasto. Tu je za mene, podržava me i savetuje, ali istina je da uvek uradim onako kako sam naumila - rekla je ona.

Izvor: Story/Kurir.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

golišave fotkenikolija jovanovićpevačicarelja popovićrepertop_sliderumetnički izraz