U DRUŠTVU BROJNIH POZNATIH GOSTIJU: Televizije K1, TV DR i Kazbuka proslavile drugi rođendan (FOTO)

Televizije Željka Joksimovića i Manje Grčić danas su obeležile dve godine uspešnog rada matineom u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. TV lica, poznati i prijatelji Minacord medije nazdravili su velikom uspehu koji su televizije postigle za veoma kratko vreme.

- U ovaj posao nisam ušao slučajno. Prvi put sam se na televiziji pojavio pre 45 godina u emisiji 'Pokloni se i počni' i za sve ove godine u medijima sam ponešto i naučio. Mediji su uvek umetnost, deljenje i komunikacija. Bićemo i dalje otvoreni, 'na sredini', bićemo i dalje iskreni, jer to je K1. Pokušali smo da napravimo oazu gde ćemo svi biti mirni i našim gledaocima pružiti ceo svet na dlanu. Mislim da smo u tome zahvaljujući svim zaposlenima, Manji Grčić i mojoj supruzi Jovani koja je podržala moju viziju, i uspeli - rekao je Željko Joksimović.

Manja Grčić istakla je da je pokretanje televizija K1, TV DR i Kazbuka najvažniji poduhvat u njenom životu.

- Najponosnija sam na naš tim, na nas 170 koji svakog dana za vas pravimo program koji volite da gledate. K1 je postao brend sa kojim danas teško ko može da stane rame uz rame. Hvala i Željku koji je sve ovo znao i pre mene i koji je sa mnom podelio svoju viziju - rekla je Manja Grčić.

Foto: Promo

Među zvanicama su bili Anđelka Prpić, Dragan Bujošević, Ljiljana Smajlović, Sandra Perović, Zvezdan Terzić, Nevena Božović, Jelena Drakulić, Robert Čoban, Jelena i Žika iz grupe "Zana", Đule iz grupe "Van Gog", grupa "Neverne bebe", Nenad Knežević Knez, Haris i Melina Džinović, Duška Jovanić, Duško Vukajlović, Dragana Katić, Aco Pejović, Damir Handanović, Davor Jovanović i mnoge druge ličnosti iz javnog života.

Veliki uspeh sa gostima proslavili su i urednici, voditelji i TV lica sa K1, TV DR i Kazbuka televizije: Jovana Joksimović, Boško Jakovljević, Aleksandra Jeftanović, Ivan Stanković, Milan Kalinić, Ivon Jafali, Natalija Milosavljević, Bojana Bojović, Drago Jovanović, Srđan Noveljić, Goran Jovanović, Milica Lešić...

K1 je jedna od deset najgledanijih televizija u Srbiji, može se pohvaliti činjenicom da čak 90 odsto sadržaja proizvodi sama i da svakog dana ima više od osam sati programa uživo, i to po svetskim standardima. Od septembra, u novoj televizijskoj sezoni, u Minacord mediji obećavaju nove emisije, nova TV lica i brojna iznenađenja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

aleksandra jeftanovićboško jakovljevićDrago Jovanovićjovana joksimovićManja GrčićTelevizija K1top_sliderželjko joksimović