PEVAČICA POTVRDILA LEPE VESTI: Verili se Dženifer Lopez i Ben Aflek

Svet je obišla vest o veridbi Dženifer Lopez i Bena Afleka nakon što su paparaci latino divu snimili s prstenom na ruci. Sada je stigla i potvrda - popularni glumac zaprosio je svoju bivšu varenicu.

Dženifer i Ben bili su vereni pre 20 godina, međutim do venčanja nije došlo. Ipak, mnogi su ubeđeni da će slavni par ovaj put stići do oltara.

Lopezova potvrdila je veridbu u video snimku koji su mogli da vide svi oni koji su pretplaćeni na njen zvanični sajt.

Džej Lo se u petak obratila fanovima putem društvenih mreža i naglasila da planira da objavi nešto jako važno, a nekoliko sati kasnije pojavio se i snimak veridbe.

Lopezova i Aflek upoznali su se pre 20 godina - 2002. godine na snimanju filma. Njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav, a u novembru 2002. Ben je Džej Lo zaprosio dijamantskim prstenom čija je vrednost procenjena na 2,5 miliona dolara.

Pritisak medija doveli su do otkazivanja venčanja i kraha njihove romanse.

Tada su se u medijima pojavile informacije da nisu mogli da podnesu pritisak javnosti, kao i da je Ben počeo previše da pije što je veoma smetalo Džej Lo.

Iako je sve to definitivno imalo udela u njihovom raskidu, navodno postoji još jedan, mnogo bitniji razlog - Benovo neverstvo. Ipak, prošle godine par se pomirio, a 20 godina kasnije stari problemi su iza njih, a mnogi veruju da će se ovog puta Ben i Džen zaista venčati.

Izvor: wanted.mondo.rs
Foto: E! News - YouTube/PrintScreen

ben aflekdžej lodženifer lopeztop_sliderveridba