DRAMA ZBOG FRIZERA: Dalila Dragojević i Filip Car pobegli iz "Zadruge" (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car pobegli su iz "Zadruge" nakon što su razvalili vrata u Rajskom vrtu.

Naime, Dalila i njen partner odlučili su da napuste imanje u Šimanovcima, pa su razvalili ogradu i na taj način pobegli iz rijalitija.

Snimak njihovog bega odmah je osvanuo na društvenim mrežama, a da li će ih produkcija zaustaviti u nameri da zauvek napuste imanje, ostaje da se vidi.

Kako se navodi na društvenim mrežama, razlog zbog kog su pobegli Dalila i Filip je taj što nisu dobili obećane tretmane kod frizera.

- Da ti ne dođe frizer, ovakva sra*a da se dešavaju, ona se ide kući. Kad se ovakve stvari dešavaju sedam meseci onda se odluči da se ide kući - vikao je Car.

- Hoćete otvoriti vrata ili da ja izlazim na druge načine? Zovite koga treba da sednemo da vidimo šta ćemo. Meni je vće pun ku*ac. Neće ti niko sad doći - govorio je Filip.

- Kako ti meni uvek tako zago*naš stvari. Kod mene nema važi, ja popušim ovu cigaretu, nema šta meni da pričaš da li će mi neko doći, ja idem sama - rekla je Dalila Caru.

- Nećeš ići sama, idem i ja - rekao je Filip.

- Ja lepo pitam ima li nekog, kaže nema nikog, e ako nema, ispušiću cigaru i idem, pa da vidiš kako ima svakog - govorila je Dalila.

@goran.zadruga

♬ Rocky: Eye of the Tiger - Best Movie Soundtracks

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5