BAZEN SE "DOGODIO", NIJE DA SAM GA ŽELELA: Nikolina Pišek gradi raskošnu vilu u okolini Zagreba

Nakon što je preživela trovanje gasom u zgradi, Nikolina Pišek kupila je kuću u okolini Zagreba, a sada je detaljno oprema.

Voditeljka sa diplomom arhitekte rešila je da svoj dom sagradi u blizini rodnog mesta, a kako bi uživala u prostoru rešila je da vilu, koja je već relativno nova, skroz renovira i uredi po svom ukusu.

Hrvatska voditeljka počela je radove ispočetka, sa idejom da napravi pametnu vilu koja će da proizvodi energiju za trošenje.

- Kupili smo kuću, koju smo mislili samo da minimalno obnovimo, odnosno osvežimo, okrečimo. No, kuću smo ogolili do cigle i sve radili ispočetka. Iako je vila relativno nova, ipak sam htela da moj prvi pravi životni prostor bude uređen baš kako želim. Svoje ideje sam nadograđivala - ispričala je Nikolina za "Story".

Ona je dodala da joj je jako važno da prostor bude funkcionalno uređen.

- Prezirem estetiku koja nema funkcionalnost. Vila će biti modernog izgleda. Moja ideja je da napravimo projekat samoodržive kuće, odnosno da proizvodimo energiju koju ćemo da trošimo. Zamislila sam da kuća bude pametna, i to uključuje implementaciju upravljaćkog mozga kuće koji koordinira svim funkcijama - objasnila je voditeljka, pa je dodala:

- Želela bih i da dvorište bude spektakularno. Pristupila sam tome istraživački i osmislila da imam samoodržive biljke. Prisutna sam u svakom osmišljanju, a nekad i u izvođenju radova. Bazen koji je napolju mi se dogodio, nije da sam ga želela - ispričala je Nikolina.

Ona je prošle godine zajedno sa svojom ćerkom imala nezgodu u kojoj je došlo do trovanja gasom, kada je pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu. Voditeljka se uspešno oporavila od posledica trovanja.

- Ljuta sam što se to dogodilo, jer se moglo završiti smrtnim ishodom, ne samo mojim, već i mog deteta. Srećom, posledica sada nemamo. Jedno vreme sam bila u moždanim izmaglicama, sada trenutno toga nema - kaže Nikolina.

Podsetimo, voditeljka je udata za Beograđanina Vidoja Ristovića i sa njim ima ćerku Unu Sofiju.

Izvor: Nova.rs/Story.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

nikolina pišektop_sliderUna Sofija Ristovićvidoje ristovićvilazagreb