UVEK JE ONAKO KAKO ON KAŽE: Aleksandra Nikolić progovorila o problemima u vezi sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip kako Dejan Dragojević rabija Aleksandri Nikolić jaja o glavu. Voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri.

- Meni je bilo neprijatno i bilo mi je ružno. Nije sada to nešto ozbiljno, samo me je iznerviralo to što mi nije dao da mu vratim. Dejan misli da ono što je njemu smešno, i meni je smešno. Ja kada god odgovaram na pitanja, ja ublažim to. I te kako kalkulišem i vodim računa šta hoću da kažem. U našoj vezi to tako ne funkcioniše, sve je onako kako on poželi. On ima pet ličnosti u sebi. Ja njega ne mogu da pohvatam - rekla je Aleks.

- Jedino nije u redu kada vidiš da joj smeta i uporno hoćeš da završiš ono što si ti naumio - rekao je Miki Đuričić.

- Ovde je veliki šef poslao da se lupamo jajima, malo šale. Ona malo preuveličava, šta se sve ovde radi za Uskrs... Nisam ja nju lupao da bi je izazvao. Gruba je bila moja spdnja, nadam se da sam bio blurovan. Nije da namećem da je po mom, ako me ona budi, biće po njenom. Ako ona mene budi, ja ću da ustanem. Ja to pripremim papuče i odmah je nosim na umivanje - rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićZadrugazadruga 5