SA OCEM MOG SINA ĆU ZAUVEK BITI U DOBRIM ODNOSIMA: Anđelka Prpić progovorila o bivšem suprugu

Glumica Anđelka Prpić prošle godine se zvanično razvela od supruga Darija nakon devet godina braka.

Sada je odlučila da kaže u kakvim su odnosima, ali se dotakla i teme o Jakši, njenom sinu koji je počeo da pokazuje interesovanje za glumu. Na pitanje da li bi htela da jednog dana njen naslednik krene njenim stopama, odgovara:

- Uvek sam podržavala i uvek ću podržati nečiji talenat, volju i želju. Najvažnije je u da u životu provodite vreme sa ljudima i na poslu koji vas raduje i čini boljima - rekla je Anđelka.

Iako nije želela da detaljiše ništa vezano za bivšeg supruga, podvukla je ono najvažnije.

- Zauvek ću s čovekom s kojim imam sina biti u najboljim odnosima. Mi smo prijatelji i roditelji i bićemo to dok smo živi - rekla je Anđelka za hrvatski "Story".

Ona je trenutno u Hrvatskoj, gde će igrati predstavu "Šta me snađe", a kako navodi, obožava da bude zauzeta i na sve strane.

- Radoholičarka sam, priznajem i pokušavam da se izlečim od toga. Kako se opuštam? Dete! Pas! Porodica! Prijatelji! Bioskop! Klopa! Pozorište! Kafić! Trening! Masaža! Putovanja! Ima načina za opuštanje - rekla je ona.

Kako kaže, zna koju cenu sa sobom nosi popularnost, ali se trudi da živi s obe noge na zemlji i kako navodi "rekla bih da mi dobro ide".

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: andjelkap/Instagram

anđelka prpićdario prpićglumicarazvod brakasin jakša