REAGOVALA HITNA POMOĆ: Milan Milošević imao predinfarktno stanje

Milan Milošević pre mesec dana prošao je kroz pravu dramu kada je imao predinfarktno stanje. Hitna pomoć stigla je u poslednji čas u njegovu kuću u naselju Altina, pa su uspeli da spreče infarkt koji je mogao da bude koban. Zbog lošeg zdravstvenog stanja Milan nije vodio "Zadrugu" skoro dve nedelje.

- Milan nije hteo da širi paniku, prvenstveno kako ne bi nasekirao svoju majku. Krio je kroz šta stvarno prolazi. Pre malo više od mesec dana osećao se malaksalost i iscrpljenost, ali je sve to prepisivao umoru i ne spavanju. Međutim, jedno jutro probudio ga je jak bol u grudima, gušio se koliko mu je bilo loše. Nazvao je Hitnu pomoć koja je došla posle pola sata i nakon pregleda na licu mesta ustanovili su da moraju da ga voze u bolnicu kako bi detaljno uradili analize i pregled. Ispostavilo se da je Milan imao predinfarktno stanje. Mnogo se uplašio kada su mu to saopštili pa mu je u trenutku naglo i pritisak skočio. Prepisali su mu doktori terapiju i strogo mirovanje, zato nije radio dve nedelje - rekao je izvor blizak voditelju za "Star".

- Sada se oseća dobro, ali uvek pije terapiju i izgleda da će do kraja života morati da pije određene lekove. Niko ne zna tačan uzrok šta je izazvalo predinfarktno stanje, ali će sada morati da smanji gas jer mu je ovo očito bila opomena i neke životne navike mora da menja. Rečeno mu je i da mora redovno na kontrole, koliko znam uskoro ga čeka pregled - završava izvor.

- Odlično se sada osećam, kao što vidite radim i sve je okej. Imao sam manjih zdravstvenih problema, verujem da se nakupilo sve i umor i nespavanje, dobio sam opomenu, ali bitno je da se sada dobro osećam - rekao je Milan.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: milanmilosevic_official/Instagram

bolesthitna pomoćinfarktMilan Miloševićpredinfarktno stanjetv pinkZadruga