BUDITE U TRENDU: Šest modnih dodataka oličenje su stila

Devojke koje prate modu, često se drže saveta slavne kreatorke Koko Šanel "moda je prolazna, ali je stil večan". Iako je svačiji ukus drugačiji, postoje pojedini modni komadi, koje svaka žena mora da poseduje, ukoliko želi da uvek bude u trendu.

Biseri

Oni su primer nakita koji je večni i uvek će biti u modi. Setite se čuvene Odri Hepbern u filmu "Doručak kod Tifanija". Biseri svakoj kombinaciji dodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god treba da se doterate, sa biserima ne možete pogrešiti.

Crne naočare

Kvalitetne crne naočare su jedan od komada koji dugo traje, a pritom su i veoma korisne. Izaberite neki klasičan ženstveni model koji će vam pristajati većini vaših odevnih kombinacija i nemojte se ustručavati da za njih date nešto više novca. To je investicija koja će vam se višestruko vratiti.

Kvalitetan sat

Volele ili ne da nosite satove, morate da priznate da je lep, kvalitetan sat, detalj koji je uvek prijatno videti. On nije tu samo da pokaže vreme, on je svojevrsni komad nakita i od pamtiveka statusni simbol. Ako želite kvalitetan sat koji će vam trajati zauvek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švajcarskih brendova.

Dijamantske minđuše

Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike da vidimo na crvenim tepisima. Mislimo na sitne, dijamantske minđuše na šarafić ili one sa kristalima koje će vam podići apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti lepotu vašeg lica. One su savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

Šal

Zimski šal od kašmira i letnji svileni šal komadi su koje bi svaka žena trebalo da ima. Primereni su i za radni dan i za svečane prilike, ugodni su za nošenje i predivno upotpune svaku odevnu kombinaciju.

Crveni karmin

On je jedan od klasika koji nikada ne izlazi iz mode. Zato se mora naći u vašoj torbici jednako kao što se u vašem ormaru mora naći mala crna haljina.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

bisericrne naočarecrveni karminmodamodni dodaciu trendu