NE SEĆA SE NIČEGA, RAME JOJ JE POLOMLJENO: Marija Kulić otkrila detalje zdravstvenog stanja ćerke Tijane nakon teške saobraćajne nezgode

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je sestra zadrugarke Miljane Kulić, Tijana, jedna od povređenih u stravičnom udesu koji se sinoć dogodio u Dušanovoj ulicu u Nišu, oglasila se Marija Kulić, koja je ova saznanja potvrdila.

Naime, na samom početku Marija nije mogla da dođe do reči koliko je bila uznemirena, a kada se malo smirila, otkrila je šta se desilo ove užasne večeri.

- Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne seća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari - rekla je Marija s knedlom u grlu i nastavila:

- Petoro je povređeno, strašan je udes bio... Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa... Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo videti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno - zaključila je Marija.

Podsetimo, u stravičnom udesu koji se sinoć dogodio u Nišu, kada je vozač "audija" najverovatnije izgubio kontrolu i zabio se u prodavnicu, među petoro povređenih je i Tijana, sestra Miljane Kulić.

Hitna pomoć u Nišu prevezla je povređene u bolnicu na dijagnostiku. Zasad, nije poznato šta je uzrok nesreće, u kojoj samo pukom srećom niko nije stradao. Prema tvrdnjama očevidaca, auto je leteo Dušanovom ulicom brzinom većom od sto kilometara na čas, što je i Marija Kulić potvrdila.

Izvor: Pink.rs
Foto: ticakulic /Instagram

marija kulićmiljana kulićnissaobraćajna nezgodatijana kulićZadruga