RADUJEM SE SVIM KOLEGAMA: Vesna Trivalić se posle 17 godina vraća u Srbiju!

Glumica Vesna Trivalić zbog porodice je zapostavila karijeru. Naime, ona godinama živi u Dubaiju sa suprugom Nenadom i sinom Nikolom, a zbog ljubavi prema suprugu, ona je promenila adresu stanovanja i glumu stavila na stend baj.

Posle skoro dve decenije, Vesna je odlučila da se vrati dobrim starim navikama i životu u Srbiji, te je fanove obradovala vešću da će se vratiti u srpsku prestonicu.

Ostvarila je brojne zapažene uloge u domaćim serijama, a jedna po kojoj je mnogi pamete jeste uloga Cakane u humorističkom serijskom ostvarenju "Otvorena vrata" i uloga Smiljke u kultnom sitkomu televizije Pink "Ljubav, navika, panika" , a njene replike iz ovog serijala se i dan-danas prepričavaju.

Vesna gotovo nikada nije pričala o svom privatnom životu, a glumi se vratila tek pre nekoliko godina. Međutim, na snimanju jedne serije otkrila je lepe vesti:

- Stavite dve moje rečenice. Važne su moje mlade kolege, a ne ja. Radujem se svim kolegama, lepo mi je. Možete da napišete da se vraćam u julu posle 17 godina života u Dubaiju u Srbiju. Sin će na jesen upisati fakultet. Išle su mu dobro fizika i matematika, ali će na književnost - rekla je Trivalićeva za domaće medije.

Izvor: Pink.rs/24sedam
Foto: Superstar TV-Printscreen/Youtube

dubaiglumicapovratak u srbijusnimanje serijevesna trivalić