NEŽAN, STRASTVEN, BLIC POLJUBAC: Šta stil ljubljenja otkriva o vašoj vezi?

Postoji mnogo vrsta poljubaca s različitim konotacijama, a on vam može pomoći i da otkrijete kakva je veza u kojoj se nalazite.

Nežan poljubac

Ovo je poljubac kroz koji dvoje ljudi nežno razmenjuju nežnosti dodirujući se lagano usnama. On pokazuje koliko ste vi i vaša osoba zaista bliski i koliko vam je lepo kada ste zajedno. Ako je u vašoj vezi najzastupljeniji nežni poljubac vaša veza je iskrena. Ipak, ponekad nije loše uneti malo provokacije i zadirkivanja u vezu, tada sledi i nešto više od same razmene nežnosti.

Poljubac u obraz

Ako vas partner često ljubi u obraz, znači da je vaša veza na dobrom putu. On tako pokazuje naklonost i uživa u čistom odnosu koji među vama vlada. To bi takođe mogao da bude znak da vaš romantični odnos i dalje ima čvrsto prijateljstvo u osnovi.

Poljubac "Spajdermen"

Istorijski trenutak filma o Spajdermenu je bio "Spajdermen poljubac", prizor u kojem je Peter visio naopako, a Mari mu je podarila strastveni poljubac.

Iako je ova vrsta poljupca prilično nepraktična, on je ujedno i znak spontanosti u vašoj vezi, a to znači da volite da improvizujete i da pronalazite nove načine kako da začinite svoj ljubavni život.

Poljubac "Anđeo"

Ako vas vaš partner ljubi po licu, a naročito u zatvoreni kapak, možete reći da dobijate "anđeoske poljupce". Ovo je intimni čin koji simboliše intenzivnu naklonost i daje voljenoj osobi osećaj mira i sigurnosti. Ako više volite ovu slatku vrstu poljupca, to znači da duboko volite svoju bolju polovinu i uživate u tome da se ta osoba oseća nežno.

Blic poljubac

Ovo je lagan i brz dodir usana. Iako je jednostavan, nevin i nije super romantičan, možete ga upotrebiti da kažete "zdravo" ili "zbogom" svom partneru. Ako ste na početku nove veze, blic poljupci izvrstan su način za istraživanje i testiranje hemije. Ali ako ga svakodnevno praktikujete, to bi moglo da znači da želite da se zadržite tu gde jeste. Volite zabavu i opuštenost u vezi.

Poljubac zatvorenih usta

Ovaj je sličan blicu, ali traje duže. Ako je ovo vaš stil ljubljenja, to bi moglo da znači da u vašem odnosu postoje poteškoće. Poljubac zatvorenih usta znak je da se možda ne osećate prijatno s partnerom i da zbog toga postavljate emocionalnu barijeru. Ako niste sigurni u svoja osećanja, porazgovarajte s partnerom i pokušajte to da rešite.

Francuski poljubac

Ah, majstor svih poljubaca, francuski poljubac! Izražava senzualnost, želju i romantiku. Ako je francuski poljubac vaš stil, onda ste sigurno strastveni i avanturistički ljubavnik. To znači takođe i da u vašoj vezi postoji mnogo fizičke privlačnosti između vas i vašeg partnera.

Izvor: Prva.rs/Week.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

blic poljubacfrancuski poljubacljubavljubavna vezanežan poljubacpoljubacpoljupcistil ljubljenjastrastven poljubacveza