POSLEDNJI INTERVJU IGORA STAROVIĆA: Čeka nas mnogo lepih povoda, ove godine obeležavamo 30 godina "Divljeg kestena"

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas, 17. maja, posle kraće bolesti, u 56. godini.

Igor je, u svom poslednjem intervjuu za Grand magazin, pričao o muzičkoj karijeri, učešću na "Farmi", ali i ljubavi kada je otkrio da je pre 20 godina bio u vezi sa voditeljkom Draganom Katić.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala s nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - rekao je pevač.

Muzičar je najavio da je 2022. godine 30 godina od osnivanja "Divljeg kestena", a za ovu godinu imao je velike planove.

- Čeka nas mnogo lepih povoda u 2022. godini, tada je 30 godina "Divljeg kestena" i dalje ne verujem kada to kažem. Tada smo se okupili, pamtim sve kao da je juče bilo. Tada se niko nije bavio muzikom, svi smo došli iz nekih drugih strana. Mi smo se skupili i napravili bend bez ikakvih ambicija. Posle 9 dana nastali su naši najveći hitovi - rekao je Starović.

Igor je tada istakao da žali zbog učešća na Farmi.

- Najviše mrzim ljude kad nešto urade, pa se kaju, pa pljuju to. To je jedan sticaj okolnosti, žalim što sma bio, jer to nije za mene i molim Boga da su ljudi zaboravili (smeh). Više nikad rijaliti, nisam nikada za to ni bio - rekao je Igor i dodao da se čuje sa Edinom Škorićem koji mu je u rijalitiju spasio život.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Grand Magazin-Printscreen/Youtube

grupa divlji kestenigor starovićpevačpop muzikaposlednji intervjupreminuo Igor Starović