RODITELJI SU POTPUNO SLOMLJENI, OVO JE NEIZDRŽIVO: Oglasila se sestra nestale Marijane Čvrljak, potraga i dalje traje

Pobednica Velikog brata, Marijana Čvrljak, nestala je 27. aprila u Zagrebu, gde je i živela.

Nestanak je prijavio njen suprug Karlo i od tada policija intenzivno traga za njom, a zasad su pronađena samo njena dokumenta i mobilni telefon.

Sada se oglasila njena sestra Maja i otkrila neke nepoznate stvari o njoj.

- Ona se napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je želela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj deca uvek bila na prvom mestu - rekla je ona za Slobodnu Dalmaciju.

- Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću... - dodala je Maja.

- Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo - nastavila je ona kroz suze.

Marijana ima dvoje dece, iz prvog braka dvanaestogodišnju ćerku, a iz drugog, sa Karlom, sina starog nešto više od godinu dana.

Njena sestra je sada ispričala gde su deca u ovom trenutku.

- Svako dete je sa svojim ocem - zaključila je Maja za pomenuti medij.

Izvor: Nova.rs/Slobodna Dalmacija
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

hrvatskaMarijana Čvrljaknestala Marijana Čvrljakoglasila sesestra majaveliki brat