ŽURKA ZA MALU PRINCEZU: Anabela i Andrej Atijas upriličili proslavu 9. rođendana ćerke Blankice (VIDEO)

Nakon razvoda od densera Gagija Đoganija, pevačica Anabela Atijas pronašla je sreću u ljubavi sa sarajevskim biznismenom Andrejem Atijasom.

Zgodna četrdesetsedmogodišnjakinja više puta je istakla da je u drugom suprugu pronašla srodnu dušu i prijatelja za ceo život.

Iako su se u jednom trenutku razveli, njih dvoje su svojoj ljubavi pružili drugu šansu i sada uživaju u skladnom porodičnom životu sa ćerkom Blankicom koju je Anabela rodila pre tačno devet godina.

Juče je bio poseban dan u porodičnom domu popularnog para, a danas su ponosni roditelji priredili svojoj mezimici veliku žurku za njen "divan dan".

Majka Lune i Nine Đogani na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko fotografija i video-snimaka nastalih za vreme rođendana.

Slavljenica je za ovu svečanu priliku bila odevena u belu majicu i žutu suknju, a žurku na otvorenom u Košutnjaku, pored porodice, uveličali su svojim prisustvom i njeni drugari iz škole.

Blankica je uživala na slavlju gde je bila u centru pažnje, a posebno oduševljena, bila je svojom rođendanskom tortom sa koje je oduvala svećice.

Anabeline kolege i fanovi poručili su ponosnoj majci da je njena najmlađa ćerka, baš poput Lune i Nine, nasledila pevačicinu lepotu.

Foto: atijasandrej/Instagram
Foto: anabelci/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabelci/Instagram

anabela atijasandrej atijasblankica atijasgagi đoganiluna đoganinina djoganiproslava rođendanarođendantop_slider